vybaveni-skladu-dilen.cz

Alt. sáčky pro Miele GN modré

Neodolatelný produkt Alt. sáčky pro Miele GN modré od spolehlivého výrobce Provysavače jednoduše seženete na našich stránkách teď za outletovou cenu! Nabídka od 169 Kč.
EAN: ANB572MM
Alt. sáčky pro Miele GN modré

Alt. sáčky pro Miele GN modré. Náhradní alternativní balení čtyř kusů sáčků z netkané textilie s modrou přírubou pro vysavače Miele GN.Sáčky jsou vybaveny plastovou přírubou s hygienickým uzávěrem, který použijete při vyjmutí sáčku z vysavače po jeho zaplnění. Uzavřením hygienického uzávěru nedojde ke zpětnému uvolnění nečistot do ovzduší. Sáček s odpadem ulkádejte do směsného odpadu.Vhodný pro modely:MIELE série Complete C3, série Complete C2, série Classic C1S 8000 – S 8999 S8S 5000 – S 5999 S5S 2000 – S 2999 S2S 800 – S 5858S 600 – S 658

Proč používat netkanou textilii???

Vyšší pevnost – sáčky jsou podstatně pevnější a nedochází k jejich protržení v případě nasátí drobných kamínků či ostrých předmětů.
Odolnost při nasátí vody – nasátá zbytková tekutina papírový sáček provlhčí a oslabené místo je vysoce náchylné k protržení. Sáčky z netkané textilie tuto vlastnost eliminují.
Lepší filtrační schopnost – syntetický materiál sáčků do vysavačů zajistí lepší kvalitu filtrace (odfiltruje až 99% částic o velikosti jeden mikron) a to až o 40% oproti papírovému sáčku. 
Větší objem – díky netkané textilii se sáček přizpůsobí svému prostoru a pojme minimálně o 15% více nečistot než papírový sáček.
Delší životnost – postupným naplňováním papírových sáčků klesá jejich filtrační schopnost. U sáčků z netkané textilie nedochází k ucpávání pórů a sáčky tak poskytují až o 50% delší životnost při nesnížení účinnosti vysávání.. Počet ks v balení 4 – 5 ks. Materiál netkaná textilie.