vybaveni-skladu-dilen.cz

Alternativní sáčky pro hrncové vysavače (Rowenta, Aquavac, Parkside)

Tento designový výrobek Alternativní sáčky pro hrncové vysavače (Rowenta, Aquavac, Parkside) pocházející od značky NoName můžete získat zde nyní opravdu výhodně! Nyní za akční cenu 289 Kč.
EAN: 8717677406357
Alternativní sáčky pro hrncové vysavače (Rowenta
Ověřit dostupnost
Značka: NoName
289

Alternativní sáčky pro hrncové vysavače (Rowenta, Aquavac, Parkside). Alternativní sada pěti sáčků z netkané textilie pro hrncové vysavače. Vhodné pro vysavače Rowenta RU 100 a Aquavac 620 a další hrncové vysavače se středovým skládaným válcovým filtrem a výškou nádoby do 35 cm.
Výhody sáčků z netkané textilie:

Vyšší pevnost – sáčky jsou podstatně pevnější a nedochází k jejich protržení v případě nasátí drobných kamínků či ostrých předmětů.
Odolnost při nasátí vody – nasátá zbytková tekutina papírový sáček provlhčí a oslabené místo je vysoce náchylné k protržení. Sáčky z netkané textilie tuto vlastnost eliminují.
Lepší filtrační schopnost – syntetický materiál sáčků do vysavačů zajistí lepší kvalitu filtrace (odfiltruje až 99% částic o velikosti jeden mikron) a to až o 40% oproti papírovému sáčku.
Větší objem – díky netkané textilii se sáček přizpůsobí svému prostoru a pojme minimálně o 15% více nečistot než papírový sáček.
Delší životnost – postupným naplňováním papírových sáčků klesá jejich filtrační schopnost. U sáčků z netkané textilie nedochází k ucpávání pórů a sáčky tak poskytují až o 50% delší životnost při nesnížení účinnosti vysávání.. Počet ks v balení 4 – 5 ks. Materiál netkaná textilie.