vybaveni-skladu-dilen.cz

Dr. Schutz Suchá pěna 400 ml

Levný výrobek Dr. Schutz Suchá pěna 400 ml od společnosti s předním postavením na trhu Dr. Schutz snadno najdete tady teď v akci! V akci od 278 Kč.
EAN: 4001936010121
Dr. Schutz Suchá pěna 400 ml

Dr. Schutz Suchá pěna 400 ml. Speciálně vyvinutá suchá pěna pro čištění koberců citlivých na vlhkost jako např. kokos, juta nebo sisal. Čistí také čalounění, textilní tapety a pelmety.Pěna obsahuje vysoce aktivní čistící substance a speciální komponenty, které zabrání opětovnému znečistění.Pěna neobsahuje bělidla ani optické zjasňovače, které by způsobily vytvoření fleků a změny barev.Vhodné pro:Obzvláště vhodná pro čištění přírodních a orientálních koberců citlivých na vlhkost (např. z vlny, hedvábí, kokosu, juty, sisalu, lýka). Právě tak doporučena k důkladnému čištění čalounění, textilních potahů stěn a pelmetů.
Použití:Koberce nejprve důkladně vysajte. Nádobu protřepejte a držte dnem vzhůru. Pěnu nastříkejte na povrch asi ze vzdálenosti 60 cm, vytvořte stejnoměrný pěnový koberec a vhodným šamponovacím kartáčem (z přírodních vláken) vmasírujte do materiálu. Pro čalounění a jemně tkané látky použijte vlhkou houbu. Při čištění dbát na rovnoměrné působení Suché pěny, popř. pracovat po částech. Materiál nepromáčet. Po úplném zaschnutí (cca 2 – 4 hodiny) čištěnou plochu vysajte. Upozornění: Před použitím vyzkoušet odolnost barev a materiálu na nenápadném místě. Zamezit kontaktu s choulostivými povrchy, např. se dřevem.

 . . .