vybaveni-skladu-dilen.cz

Dyson sada příslušenství pro akumulátorové vysavače č. 4

Tento kvalitní a levný výrobek Dyson sada příslušenství pro akumulátorové vysavače č. 4 originál od značky Dyson můžete dostat právě nyní na našich stránkách za outletovou cenu! Teď v akci 1 999 Kč.
EAN: 5025155074435
Dyson sada příslušenství pro akumulátorové vysavače č. 4
Ověřit dostupnost
Značka: Dyson
1 999

Dyson sada příslušenství pro akumulátorové vysavače č. 4. Sada příslušenství navrženého společností Dyson pro úklid choulostivých povrchů a těžko přístupných míst – doma i v autě.Vyvinuto pro čištění:
– Obrazovek a displejů- Klávesnic počítačů- Na detaily bohatých ornamentů- Obtížně dostupných místUltra jemný kartáček
– Měkčí než nylon: Měkký pryžový okraj a 8 100 vláken ultrajemného PFT zúžených na průměr pouhých 0,05 mm chrání choulostivé povrchy před oděrkami a škrábanci.- Samočisticí funkce: Rotační manžeta udržuje měkké štětiny bez prachu – jediným otočením ruky.Štěrbinová hubice s kloubem
– Otáčení o 22° pro úklid úzkých prostor: Disponuje plochým profilem, který usnadňuje vysávání ve stísněných prostorách. Kartáč pomáhá v případě potřeby uvolnit odolné nečistoty.- Ideální štěrbinová hubice pro velmi omezené prostory: O 41 mm delší než naše standardní štěrbinová hubice, což umožňuje ještě důkladnější úklid úzkých prostor i míst, která jsou běžně nedostupná.Prodlužovací hadice
– Flexibilní úklid choulostivých povrchů ať jsou kdekoliv: Kombinujte prodlužovací hadici s ultra jemným kartáčkem pro šetrné čištění ve všech – vyšších i nižších polohách či za rohem.- Zvýší dosah až o 61 cm a nepřekáží: Pružná drátěná spirála vyrobená z robustního drátu uloženého mezi dvě vrstvy odolného plastu – vrátí hadici zpět do původní polohy, aby nepřekážela.
Kompatibilní s akumulátorovými vysavači:Dyson V7Dyson V8Dyson V10Dyson V11Dyson V12Dyson V15Dyson Outsize. . .