vybaveni-skladu-dilen.cz

Dyson Supersonic DS-305967-01

Tento kvalitní a žádaný produkt Dyson Supersonic DS-305967-01 originál od značky Dyson jednoduše získáte zde nyní se slevou! Nyní lze objednat jen za 10 990 Kč.
EAN: DS-386732-01
Dyson Supersonic DS-305967-01
Ověřit dostupnost
Značka: Dyson
10 990

Dyson Supersonic DS-305967-01. Oficiální distribuce pro ČR a SR se zajištěním záručního i pozáručního servisu.

Unikátní konstrukceDyson Supersonic je revoluční fén, který vyvolává vášně. Je totiž navržený profesionály pro ty, kteří v péči o vlasy nechtějí dělat kompromisy. Konvenční systém Dyson převrátil naruby a motor uložil do rukojeti. Změna těžiště pozitivně ovlivnila rozložení hmotnosti i tvar vysoušeče.Vysoušeč vlasů Dyson Supersonic™ je dodáván s magnetickými nástavci, které lze snadno a rychle měnit. Díky ochranné technologii Heat Shield zůstává povrch nástavců chladný. Dokonce i při stylingu z krátké vzdálenosti.Fén Dyson Supersonic™ je poháněn patentovaným digitálním motorem Dyson V9. Je to nejdokonalejší, nejmenší a nejlehčí digitální motor, který zatím Dyson představil – vyvinutý speciálně pro tento přístroj. Je až šestkrát rychlejší než jiné motory běžných vysoušečů vlasů a váží třetinu jejich obvyklé hmotnosti. Kromě toho je digitální motor Dyson V9 navržen tak, aby byl výkonný a kompaktní. Motor je tak malý, že mohl být umístěn v rukojeti fénu, aby byla zajištěna správná rovnováha.
Pomáhá chránit přirozený lesk vlasů. Některé běžné vysoušeče vlasů dosahují extrémních teplot, zvláště když je držíte těsně u hlavy. To může způsobit extrémní tepelné poškození vašich vlasů. 3 přesná nastavení rychlosti

rychlé vysoušení
rovnoměrné vysoušení
styling

4 přesná nastavení teplotyJednoduché přepnutí teploty stiskem tlačítka. Tlačítko studeného vzduchu pro okamžité ochlazení tvaru účesu.

100° C rychlé vysoušení a styling
80° C rovnoměrné vysoušení
60° C jemné vysoušení
28° C studený vzduch. . .