vybaveni-skladu-dilen.cz

Dyson V10 Absolute 2022

Tento diskontní výrobek Dyson V10 Absolute 2022 od výrobce Dyson jde pořídit tady a teď právě extra se slevou. Cena od 13 890 Kč.
EAN: 5025155069295
Dyson V10 Absolute 2022
Ověřit dostupnost
Značka: Dyson
13 890

Dyson V10 Absolute 2022. Oficiální distribuce pro ČR a SR se zajištěním záručního i pozáručního servisu.

Špičkový akumulátorový vysavač ze stáje značky DYSON s jedinečnou délkou doby vysávání (až 60 minut), výborným sacím výkonem (151 AW) a maximální výbavou.

Dejte sbohem velkým vysavačům napájeným z elektrické sítě
Nový akumulátorový vysavač Dyson Cyclone V10 je natolik výkonný, že zapomenete na svůj klasický podlahový vysavač trvale napájený z elektrické sítě. Již jeho předchůdce Dyson V8 změnil v mnoha domácnostech pohled na způsob úklidu a nový model V10 jde ještě dál.
Dyson mění pravidla. Za 25 let ušel pořádný kus cesty – znovu objevil akumulátorový vysavač, aby mu dal výkon klasického podlahového vysavače. Nová éra právě začíná.

Digitálně řízený motor Dyson V10Digitální motor Dyson V10 je nejmenší, nejlehčí a nejsilnější motor do vysavačů, který společnost Dyson ve své historii vyrobila. Jeho keramická hřídel se vytvrzuje při teplotě 1 600 °C, což ji při poloviční hustotě činí 3× tvrdší než ocel. Díky rotoru přesunutému z přední části motoru do jeho zadní části přivádí axiální proudění chladnější vzduch, snižuje tak teplotu motoru a umožňuje mu otáček se rychlostí až 125 000 otáček za minutu.Jedinečná separace částic díky 14 cyklónovým jednotkámPomocí odstředivé síly převyšující neuvěřitelných 79 000 G separuje vysavač mikroskopické částice, jako jsou pyly a dokonce bakterie, do odpadní nádoby. Všech 14 cyklon je soustředěných okolo středové osy a díky tomu prochází vzduch vysavačem mnohem efektivněji. Tyto cyklony se zužují, čímž se proudění vzduchu zrychluje ze 72 km/h na 193 km/h a vytváří se tak odstředivá síla, která zachycuje jemné mikročástice již od velikosti 0,3 mikrometru.
Špičkový akumulátor s vysokou hustotou energieLithium-iontový akumulátor, kterým je vysavač Dyson Cyclone V10 vybaven, obsahuje o jeden článek víc než akumulátor vysavače Dyson V8. To umožňuje provoz při vyšším napětí a vytvoření vyššího výkonu. Navíc díky zmenšení všech 7 vysokokapacitních nikl-kobalt-aluminiových katod nedošlo k navýšení hmotnosti vysavače. Vlastní diagnostický systém a výškové senzory umožňují vysavači automaticky optimalizovat přítlak podlahové hubice, takže účinnost sání neklesá.
Optimalizované přímé uspořádání. O 20 % vyšší sací výkonZcela nové uspořádání motoru, odpadní nádoby a cyklon v přímé linii usnadňuje průchod vzduchu z podlahové hubice do cyklon.  Toto uspořádání v kombinaci s výkonnějším digitálně řízeným motorem Dyson V10 zvyšuje v porovnání s vysavačem Dyson V8 sací výkon o 20 %.
Komplexní a účinná filtraceDíky speciálnímu těsnění okolo bloku cyklon a tlakovému pryžovému těsnění okolo vylepšeného filtru je celý systém naprosto vzduchotěsný – nedochází k úniku prachu, alergenů a bakterií zpět do okolního ovzduší. To znamená, že vysavač zachycuje 99,97 % prachových mikročástic o velikosti pouhých 0,3 mikrometru a vypouští vzduch, který je čistější než ten, který dýcháte. Předmotorový a výstupní filtr jsou za účelem snadnější údržby integrovány do jedné společné jednotky. Oba filtry jsou omyvatelné a není je potřeba měnit.HEPA filtrace
Díky patentovaným 2 Tier Radial™ cyklonám zachytává Dyson V10 ještě více prachu a z nasávaného vzduchu separují prach a alergeny. Všechny zbývající částice včetně alergenů a až 0,3 mikrometru malých bakterií jsou zachyceny účinným výstupním HEPA filtrem. Přitom je celý systém účinně utěsněn, takže vzduch vyfukovaný z vysavače je čistější než okolní vzduch, který dýcháte.
Zlepšená akustikaAerodynamické uložení motoru reguluje proudění vzduchu okolo motoru, a snižuje tak hlučnost způsobenou turbulencemi. Díky speciálním materiálům absorbujícím vibrace, tlumicímu filtru za motorem a akustické přepážce, která zabraňuje šíření zvuku od jeho zdroje, došlo k výrazné redukci hlučnosti a zlepšení kvality zvuku.Tři úrovně sacího výkonuPodle aktuální potřeby si můžete zvolit jednu ze tří úrovní sacího výkonu tak, abyste šetřili energii baterie a přitom dosáhli maximální efektivity úklidu.
Doba vysávání
60 minut – při použití nejnižšího výkonového stupně bez nasazení rotačních hubic35 minut – při použití nejnižšího výkonového stupně s nasazenou rotační hubicí20 minut – při použití středního výkonového stupně s nasazenou rotační hubicí  7 minut – při použití maximáního výkonu
Nový vylepšený mechanismus hygienického vyprazdňování odpadní nádobyNový mechanismus vyprazdňování odpadní nádoby stylem „point and shoot“ znamená, že se stisknutím jediného tlačítka hygienicky vysype veškerý prach a nečistoty hluboko do koše – takže se jich nemusíte dotýkat.
Velká odpadní nádoba pro větší úklidOdpadní nádobu, která je o 40 % větší než u vysavače Dyson V8, není nutné tak často vyprazdňovat. To znamená, že nerušeně uklidíte větší plochu domácnosti nebo auta.

Dyson V10 Absolute 0,76l
Dyson V10 Motorhead 0,54
Dyson V8 Absolute 0,54

NabíjeníNabíjení zajišťuje inteligentní nabíječka zapojená do úchytu na stěnu, která automaticky rozpozná aktuální stav baterie, dobije ji do plného nabití a zabrání jejímu přebíjení. Součástí úchytu na stěnu jsou i přípojná místa pro uložení základního příslušenství. Díky tomuto řešení je Dyson V10 vždy připraven k úklidu.

Přeměna na ruční vysavač Pomocí jediného jednoduchého úkonu upravíte na ruční vysavač a zase zpět. Dostanete se tak všude tam, kde je to potřeba. Ideální pro úklid v kuchyni, po jídle nebo přípravě pokrmů. Oceníte při úklidu po dětech nebo domácích mazlíčcích.
Poradí si s hluboko usazenými nečistotami a zvířecími chlupy Minihubice s motorovým rotačním kartáčem vytáhne a odstraní zvířecí chlupy z čalouněného nábytku a vysaje hluboko usazené nečistoty v kobercích.Nezapomeňte na vysátí vašich matrací, budete překvapeni, kolik nečistot tímto kartáčem odstraníte.
Specializované podlahové hubice a příslušenstvíNedílnou, ale často přehlíženou součástí dobře fungujícího vysavače jsou podlahové hubice a různé příslušenství. A přitom právě ony jsou v přímém kontaktu s nečistotami. Proto i jim Dyson věnuje pozornost, kterou si zaslouží, a nabízí efektivní řešení pro různé povrchy.
Podlahová hubice na koberce s motorovým rotačním kartáčem s přímým pohonemPomocí motoru umístěného uvnitř rotačního kartáče tlačí hubice štětiny kartáče do kobercových vláken, což usnadňuje odstranění i hluboko usazených nečistot a prachu. Podlahová hubice na parkety a hladké podlahy s měkkým rotačním válečkemMotorem poháněný váleček je potažený měkkým speciálně tkaným nylonem, který zachytává velké nečistoty a současně nasucho vytírá podlahu, zatímco antistatická karbonová vlákna odstraňují jemný prach. Díky čelnímu výřezu se hubice nezalekne ani větších hromádek nečistot a chuchvalců prachu, které netlačí před sebou ale bez diskuzí je dopraví do sběrné nádoby.Kombinovaná hubiceDvě hubice v jedné, s karbonovými štětinami nebo bez nich, umožňuje jednoduché přepínání pro použití na různých druzích povrchů. Použijete jak na čalounění a koberce, tak i pro tcrdé povrchy, například nábytek. Po nasazení na tyč dosáhnete až pod strop na pavučiny…Štěrbinová hubiceJe přizpůsobena pro důkladné vysávání v rozích a úzkých štěrbinách. Ideální pro úklid auta, klávesnic a dalších hůře dostupných míst.
Dokovací a nabíjecí staniceStanici připevníte na stěnu a zapojíte do ní nabíječku. Po zasunutí vysavače do držáku jej nejenom jednoduše uložíte, ale i začnete nabíjet.Malý rotační kartáčIdeální pro vysávání čalouněného nábytku, autosedaček nebo malých koberců. Vhodné i pro vysávání matrací.Adaptér pro vysávání pod nábytkemTento adaptér vám usnadní vysávání pod nábytkem a ušetří vaše záda před zbytečným ohýbáním.

Porovnejte vysavače Dyson mezi sebou:. Distribuce CZ. Výrobce Dyson.