vybaveni-skladu-dilen.cz

Dyson V15 Detect Absolute

Výjimečný a žádaný kousek Dyson V15 Detect Absolute od odblíbeného výrobce Dyson pořídíte aktuálně na webu za zcela nejnižší cenu. Akční cena od 18 990 Kč.
EAN: 5025155070017
Dyson V15 Detect Absolute
Ověřit dostupnost
Značka: Dyson
18 990

Dyson V15 Detect Absolute. Oficiální distribuce pro ČR a SR se zajištěním záručního i pozáručního servisu.

Světelný paprsek detekuje částice, které běžně nevidíte.Světelný paprsek svítící pod přesným úhlem udělá viditelným i jemný neviditelný prach na hladkých podlahách, takže jej vysajete opravdu důkladně.
Měří mikroskopické prachové částicePiezo senzor nepřetržitě měří a počítá prachové částice – v případě potřeby automaticky zvyšuje sací výkon.

ReagujeVýkonný motor Dyson HyperdymiumTM automaticky zvýší sací výkon, pokud je zjištěno větší množšství prachu.²

Nabíjecí stanice
Vysavač Dyson V15 Detect™ se zasouvá do úchytu na stěně, který slouží k nabíjení vysavače i úhlednému uložení příslušenství. Vysavač je tak po ruce a připravený k dalšímu použití.

Bezdotykové vyprazdňování odpadní nádoby
Hygienický vyprazdňovací mechanismus uvolní prach a nečistoty hluboko do odpadkového koše v jediném kroku.

Tři sací režimy
Režim Auto se inteligentně přizpůsobuje pro optimální rovnováhu výkonu a doby chodu. Režim Eko poskytuje delší dobu chodu, zatímco režim Boost je navržen pro krátké a intenzivní vysávání.

Snadná údržba
Filtr a kartáč podlahové hubice Fluffy™ lze umývat a sběrná nádoba a nástroje otřít, abyste odstranili usazeniny prachu a pomohli optimalizovat výkon vašeho vysavače Dyson.

Jednotlačítková výměna baterie
Pro ještě déle trvající úklid lze baterii snadno vyjmout a vyměnit za nabitou. Baterie lze nabíjet ve spotřebiči nebo mimo něj.8
Více informací zde

Obsah balení: 

1 Světelná technologie pro hladké podlahy. Účinnost světelného paprsku ovlivňují světelné podmínky okolního prostředí, typ nečistot a vysávaný povrch.2 Sací výkon testován podle EN IEC62885-4 CL5.8 a CL5.9, s plně zaplněnou sběrnou nádobou, v režimu Boost ve srovnání s ostatními akumulátorový vysavači, jejichž sací výkon přesahuje 150 AW (prodejní data od ledna 2020 do prosince 2020).3 Množství a velikost prachu zobrazené na LCD obrazovce se liší v závislosti na použití. Automatické přizpůsobení sání probíhá pouze v automatickém režimu.4 Množství a velikost prachu zobrazené na LCD obrazovce se liší v závislosti na použití. Uvedené příklady se mohou vyskytovat v rámci jednoho nebo více zobrazených rozsahů velikostí.5 V režimu Auto.6 Při použití v Eko režimu na tvrdé podlaze.7 Filtrace testována podle ASTM F1977-04, v režimu Boost, nezávislou třetí stranou, SGS-IBR Laboratories US, laboratorním nastavení.8 Přídavnou baterii a nabíječku lze zakoupit samostatně na webových stránkách společnosti Dyson.9 Filtrace testována podle ASTM F3150, v režimu Boost, nezávislou třetí stranou, SGS-IBR Laboratories US v roce 2020.. Distribuce CZ. Výrobce Dyson.