vybaveni-skladu-dilen.cz

Dyson V8 Absolute 2022

Tento velmi žádaný produkt Dyson V8 Absolute 2022 od známého výrobce Dyson snadno získáte momentálně na webu levně! V současnosti pořídíte za cenu 9 490 Kč.
EAN: 5025155069585
Dyson V8 Absolute 2022
Ověřit dostupnost
Značka: Dyson
9 490

Dyson V8 Absolute 2022. Oficiální distribuce pro ČR a SR se zajištěním záručního i pozáručního servisu.

Bez kabelu.Bez omezení.Vysoký sací výkon

Určeno pro domácnosti se zvířatyVysavače a příslušenství navržené společností Dyson jsou zkonstruovány tak, aby dosáhly všude tam, kde se dostanou vaši domácí mazlíčci, a zajistily důkladný úklid. Pomáhá udržovat vaši domácnost čistší a hygieničtější.

Rychle vysaje chlupy domácích mazlíčkůNová podlahová rotační hubice Motobar TM s integrovanými zuby automaticky odstraňuje namotané vlasy z kartáče – 43 integrovaných polykarbonátových zubů zvedá zamotané prameny vlasů a dlouhých chlupů domácích zvířat z kartáče a ty se svinou přímo do sběrné nádoby. Důkladně vysává koberce, odstraňuje prach a nečistoty z tvrdých podlah.

Šetrný k tvrdým podlahám. Drsný na nečistoty.Podlahová hubice Fluffy™ navržená pro tvrdé podlahy. Měkký tkaný nylon odstraňuje velké nečistoty, zatímco antistatická vlákna z karbonových vláken odstraňují jemný prach.

Tichý provozNavržen pro tichý provoz. Zefektivněné vzduchové cesty a pěna s otevřenými buňkami usměrňují proudění vzduchu kolem motoru pro snížení hluku. Drážkovaný trychtýř a přepážka blokují zvuk. Akustická plsť a pěna s uzavřenými buňkami pohlcují vibrace.

Pokročilá filtrace celého spotřebičeZvířecí srst může být zdrojem znečišťujících látek, které se uvolňují do ovzduší v domácnosti. Plně utěsněný systém Dyson zachytí 99,99 % mikroskopických částic již od velikosti pouhých 0,3 mikronu.
Vysoký sací výkonDigitální motor Dyson V8 poskytuje důkladný úklid celé domácnosti. Otáčí se rychlostí až 110 000 ot / min, čímž generuje vysoký sací výkon. 

Šestičlánková baterie s vysokou hustotou energieAž 40 minut doby chodu bez ztráty sacího výkonu. Opětovné nabití z nuly na max za 300 minut.
Správný výkon tam, kde ho potřebujetePři úklidu můžete snadno přepínat mezi dvěma sacími režimy. Doba provozu vysavače na maximální výkon je zhruba 7 minut.
Jednoduše se přemění na ruční vysavačDostatečně malý pro těžko dostupná místa kdekoli ve vaší domácnosti. Silný výkon a dlouhá doba chodu, aby vyčistil interiér celého vašeho automobilu.Snadno dosáhne vysoko nad hlavuLehký a ergonomický pro čištění těžko dostupných míst jediným plynulým pohybem

Bezdotykové vysypávání sběrné nádobyHygienický mechanismus uvolní nečistoty a prach jedním pohybem – nemusíte se jich tedy dotýkat.

Úhledné uložení a nabíjeníVáš vysavač Dyson V8™ je vždy po ruce v nabíjecím úchytu a připraven k použití, když jej potřebujete. Součástí držáku je možnost uchycení malých hubic.

Mini hubice s motorovým rotačním kartáčemMotorový rotační kartáč, umístěný v menší hubici, odstraňuje odolné nečistoty z matrací, čalounění a schodů.
Kombinovaná hubiceDvě hubice v jedné – se širokou štěrbinou i s kartáčem. Rychlé přepínání mezi běžným vysáváním a vysáváním prachu kdekoli v domácnosti nebo v interiéru vašeho automobilu.
Adaptér pro vysávání pod nábytkem DysonZalomí se pro pohodlný přístup. Navržený pro úklid hlouběji pod nízkým nábytkem díky zalomení v úhlu až 90°.

Dokonalá filtrace Dyson V8

1. Cyklona ve sběrné nádoběSilné odstředivé síly separují prach, nečistoty a vlasy z proudu nasávaného vzduchu.
2. Kovová filtrační mřížkaSilné odstředivé síly separují prach, nečistoty a vlasy z proudu nasávaného vzduchu.
3. Výkonné cyklony15 cyklonů vytváří odstředivé síly až 47 000 G, které separují prach z proudu nasávaného vzduchu – takže nedochází ke ztrátě sacího výkonu.4
4. Předmotorový filtrElektrostaticky nabitá vrstva přitahuje menší částice, které by jinak prošly skrz.
5. Výstupní filtr1,5 m 158krát složeného PTFE zachytí 99,99 % částic již od velikosti 0,3 mikronu, takže je nebudete vdechovat.3

Příslušenství Dyson V8 Absolute 2022

Dyson Cyclone V10 Absolute
Podlahová hubice Motorbar™
Fluffy™ hubice na hladké podlahy
Mini hubice s motorovým rotačním kartáčem
Kombinovaná hubice
Štěrbinová hubice
Adaptér pro vysávání pod nábytkem
Úchyt na stěnu
Nabíjecí adaptér

1Hlučnost ve srovnání s jinými akumulátorovými vysavači Dyson.
2Uvedená doba chodu platí pro sací režim 1 s připojeným nemotorizovaným nástavcem. Skutečná doba chodu se může lišit v závislosti na režimu výkonu a/nebo použitých hubicích.
3Filtrace testována podle ASTM F1977-04 ve zvýšeném režimu Boost nezávislou třetí stranou, SGS-IBR Laboratories US, laboratorním nastavení.
4Sací výkon testován podle EN IEC62885-4 CL5.8 a CL5.9, na pružném přívodu, s plně zaplněnou sběrnou nádobou, ve zvýšeném režimu Boost ve srovnání s ostatními akumulátorovými vysavači na trhu.. Distribuce CZ. Výrobce Dyson.