vybaveni-skladu-dilen.cz

Electrolux E210S Ultra Long Performance S-Bag, 3ks

Tento levný kus Electrolux E210S Ultra Long Performance S-Bag, 3ks značky Electrolux jednoduše můžete pořídit tady ve výprodejové akci! Cena od 279 Kč.
EAN: 7319599031474
Electrolux E210S Ultra Long Performance S-Bag

Electrolux E210S Ultra Long Performance S-Bag, 3ks. Originální sáčky E210S s-bag Ultra Long Performance ze špičkové netkané textilie výrobce Electrolux do vysavačů Electrolux UltraOne a AEG UltraOne. Použijete je i pro vysavače Philips řady Performer FC 9185 až 9194.Oproti svým předchůdcům (E210B) jsou tyto sáčky vybaveny plastovou pevnou přírubou s hygienickým vysavačem.Chcete vědět více? Přečtěte si náš článek: Sáček S-bag pro šampiona Electrolux UltraOne
Sáčky zajišťují vynikající sací výkon vysavače po celou dobu životnosti sáčku. Prvotřídní filtrace vícevrstvého materiálu sáčku zachytí i ty nejjemnější prachové částice.Díky specíálnímu způsobu skládání a unikátní patentované přírubě sáček snadno zapadne do držáku ve vysavači. Vyjmutí sáčky je hygienické, neboť sáček je vybaven hygienickým uzávěrem a nemůže tedy dojít k vysypání obsahu sáčku. Výměna sáčků je rychlá a čistá.
Balení obsahuje 3 ks prachových sáčků o objemu 5 l.. Počet ks v balení méně než 4 ks. Materiál netkaná textilie.