vybaveni-skladu-dilen.cz

Electrolux org. Sbag E200M 15ks

Tento akční a ve slevě produkt Electrolux org. Sbag E200M 15ks od kvalitní společnosti Electrolux pořídíte zde teď právě výhodně! Akční ceny od 499 Kč.
EAN: 7319599031542
Electrolux org. Sbag E200M 15ks

Electrolux org. Sbag E200M 15ks. Originální inovované sáčky do vysavače Electrolux z vícevrstvého filtračního papíru E200SM S-bag® CLASSIC – 15 sáčků v balení (baleno v praktické kartónové krabičce).
Chcete ušetřit za poštovné? Chcete nižší cenu sáčků?Pak jste tady správně! Velké balení Vám zajistí nižší cenu za jeden kus sáčků oproti ceně 5ti kusového balení a zároveň prodlouží dobu, za kterou budete muset znovu shánět sáčky. Ušetříte tak svůj čas nebo poštovné.

Jednoznačná kvalita originálního výrobce.Pevný a odolný díky inovovanému způsobu skládání s trojitým přeložením. Vyznačuje se velice dobrou filtrační schopností a zachytí více jak 95% všech prachových částic. S-bag Classic je vybaven automatickým uzavíráním, které usnadňuje manipulaci při jeho výměně.
Jednoduchým povytažením závěru na kartónové hlavě sáčku směrem nahoru – před vyjmutím sáčku z vysavače – uzavřete nasávací otvor sáčku a zabráníte tak úniku prachu při jeho vyjímaní z vysavače a vkládání do komunálního odpadu.
Neorientujete se v sáčcích S-Bag? Přečtěte si náš článek – dozvíte se více!
Tyto sáčky nepoužívejte pro odsávání stavebního prachu (vrtání, broušení, zednické práce) ani do něj nevysávejte popel z krbu nebo kamen!Může dojít ke zničení Vašeho vysavače!. Počet ks v balení 15 ks a více. Materiál papírové.