vybaveni-skladu-dilen.cz

Electrolux sáčky z netkané textilie E201SMCC 12 ks

Tento zlevněný kus Electrolux sáčky z netkané textilie E201SMCC 12 ks od značky s dlouholetou historií Electrolux můžete získat právě dnes extra výhodně. V současnosti pořídíte za cenu 499 Kč.
EAN: 7319599033928
Electrolux  sáčky z netkané textilie E201SMCC 12 ks

Electrolux sáčky z netkané textilie E201SMCC 12 ks. Balení 12 kusů originálních sáčků se čtyřmi vůněmi Electrolux z vícevrstvé netkané textilie. CLASSIC LONG PERFORMANCE je nový syntetický filtrační sáček, který se vyznačuje až o 50% delší životností, než normální papírový sáček. Jestliže budete vysávat s tradičním sáčkem, který je více jak z poloviny naplněný, tak účinnost vysávání bude velice brzo snížená. Při použití tohoto syntetického prachového sáčku nové generace ke snížení účinnosti nedojde. Tyto sáčky jsou speciálně zkonstruovány tak, aby dlouhodobě zajišťovaly vynikající účinnost vysávání a to až do okamžiku jejich úplného naplnění a následné likvidace. A nyní také díky inovovanému způsobu rozložení pojme až o 15% více nečistot, než plochý syntetický sáček !Balení obsahuje 4 sáčky vůní do vysavače.Neorientujete se v sáčcích S-Bag? Přečtěte si náš článek – dozvíte se více!
Výhody sáčků z netkané textilie:

Vyšší pevnost – sáčky jsou podstatně pevnější a nedochází k jejich protržení v případě nasátí drobných kamínků či ostrých předmětů.
Odolnost při nasátí vody – nasátá zbytková tekutina papírový sáček provlhčí a oslabené místo je vysoce náchylné k protržení. Sáčky z netkané textilie tuto vlastnost eliminují.
Lepší filtrační schopnost – syntetický materiál sáčků do vysavačů zajistí lepší kvalitu filtrace (odfiltruje až 99% částic o velikosti jeden mikron) a to až o 40% oproti papírovému sáčku.
Větší objem – díky netkané textilii se sáček přizpůsobí svému prostoru a pojme minimálně o 15% více nečistot než papírový sáček.
Delší životnost – postupným naplňováním papírových sáčků klesá jejich filtrační schopnost. U sáčků z netkané textilie nedochází k ucpávání pórů a sáčky tak poskytují až o 50% delší životnost při nesnížení účinnosti vysávání.
POZOR!
Tyto sáčky nepoužívejte pro odsávání stavebního prachu (vrtání, broušení, zednické práce) ani do něj nevysávejte popel z krbu nebo kamen!Může dojít ke zničení Vašeho vysavače!. Počet ks v balení 10 – 12 ks. Materiál netkaná textilie.