vybaveni-skladu-dilen.cz

ETA Avanto 3519 90000

Unikátní produkt ETA Avanto 3519 90000 od známého výrobce ETA snadno můžete najít na našich stránkách teď právě za akční cenu! Nyní lze objednat jen za 3 299 Kč.
EAN: 8590393259649
ETA Avanto 3519 90000
Ověřit dostupnost
Značka: ETA
3 299

ETA Avanto 3519 90000. Vysavač Avanto Animal ETA351990000Máte doma rádi pořádek? Chcete uklízet snadno a rychle bez zbytečné námahy? Pak je sáčkový vysavač ETA351990000 Avantoto pravé pro vás. Vysavač o příkonu 800 W s tichým chodem a objemným prostorem pro prachový sáček, jenž pohltí až 3 litry prachu a nečistot, se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
Vynikající vlastnostiVysavač se pyšní 4Áčky a kvalitní HEPA filtr č. 12, který dokáže zachytit i ty nejmenší mikro částice. ECO motor s nižším příkonem se postará o úsporu elektrické energie a vysokou účinnost vysávání. Ergonomicky tvarovaná rukojeťzajistí pohodlnou manipulaci při úklidu. Akční 11 m rádiusvysavače umožňuje dosáhnout do vzdálenějších míst bez nutnosti přepojování napájecího kabelu.Další benefity sáčkového vysavače AvantoPři koupi sáčkového vysavače vás zajisté potěší elektronická regulace pro optimální nastavení sacího výkonu.Myslíme na vaše podlahyManipulace s vysavačem je velmi pohodlná díky otočnému kolečku o 360 stupňů, jenž umožní pohyb všemi směry. Měkčená pojezdová kolečka jsou šetrná k hladkým podlahám, tudíž si kolečky nezničíte a nepoškrábete podlahu.Nejlepší filtraceKromě HEPA filtru č. 12, obdržíte také 2 ks mikrofiltru – jeden ochranný vstupní motorový a jeden výstupní. Prachový sáček ETA HYGIENICmá vynikající účinnost filtrace i těch nejmenčích prachových částic včetně pylů, roztočů atd. Sáček má zvýšenou odolnost proti nasáté vlhkosti a protržení tvrdými či ostrými předměty.
Bohaté příslušenstvíPři koupi vysavače Avanto obdržíte univerzální podlahovou hubici pro pohodlné vysávání jak tvrdých podlah, tak i koberců. Dále získáte turbokartáč pro efektivnější vysávání koberců, který z nich posbírá jak vlasy, tak zvířecí srst. Malý turbokartáč pro vysávání čalounění. Dále obdržíte hubici na sběr zvířecích chlupů, kovovou teleskopickou trubku o délce až 90 cm, polštářovou hubici pro šetrné vysávání měkkých textilních povrchů jako je čalounění nebo polštáře. Součástí balení je také štěrbinová hubice pro vysávání úzkých a těžko přístupných míst například v žebrech radiátorů nebo za nábytkem, kartáček s jemnými štětinkamipomáhá při úklidu na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin (například na nábytku, zdech či obrazech).
Součástí balení je samozřejmě i prachový sáček ETA HYGIENIC.Bezpečnost předevšímMyslíme na dlouhou životnost vašeho vysavače Avanto, a proto je stroj opatřen ochranou proti přehřátí motoru a bezpečnostní pojistkou chybějícího prachového sáčku.Parkovací místoSáčkový vysavač Avanto může mít skutečně své parkovací místo, jelikož disponuje 2 parkovacími polohami – vertikální i horizontální. Díky praktickému držadlu je přenos vysavače velmi snadný.. Distribuce CZ. Výrobce ETA.