vybaveni-skladu-dilen.cz

Granulovaná vůně do vysavače – MIX

Tento výjimečný produkt Granulovaná vůně do vysavače - MIX pocházející od značky Jolly snadno seženete zrovna levně! Cena od 95 Kč.
EAN: jolly3007
Granulovaná vůně do vysavače - MIX
Ověřit dostupnost
Značka: Jolly
95

Granulovaná vůně do vysavače – MIX. V balení naleznete 5 nejoblíbenějších vůní do vysavačů od firmy Jolly. Vyzkoušet můžete sladkou vůni třešní, svěží citron, jemnou vůni horské louky, romantickou levanduli a osvěžující vůni fresh. 
Při vysávání příjemně provoní váš byt nebo kancelář.Vyrobeno z přírodních materiálů.Antibakteriální vlastnosti.Granulky vůně vsypejte nebo vysajte před prvním vysáváním přímo do nového filtračního sáčku. S výměnou sáčku ve vysavači použijte další balení.Luxíkova dobrá rada: Vůně je díky kvalitnímu balení hodně intenzivní (parfém nevyvětrává skladováním). Pro klasické vysavače doporučujeme použít pouze polovinu obsahu sáčku, a až v případě snížení intenzity parfému (po několikátém vysávání) dosypejte zbytek sáčku.Rozbalený sáček důkladně uzavřete složením a zajistěte například kancelářskou svorkou, aby parfém nevyvětrával.Vůně při vysávání bude příjemně intenzivní a zároveň ušetříte.5 ks vůní v balení:cherrycitronhorská loukalevandule fresh (po každém typu vůně jeden sáček)Kvalitní vzduchotěsné balení zajistí dlouhou trvanlivost nerozbalené vůně. Nevětrá!Víte jak se vůně používají a jak se dělí? Přečtěte si náš článek: Jak použít vůně do vysavače?. . .