vybaveni-skladu-dilen.cz

HQ Nástavec podlahový 35mm

Tento kvalitní a levný kousek HQ Nástavec podlahový 35mm od známé značky HQ máte možnost pořídit v naší aktuální nabídce za výhodné peníze. Momentálně v akci za 259 Kč.
EAN: 5412810286089
HQ Nástavec podlahový 35mm
Ověřit dostupnost
Značka: HQ
259

HQ Nástavec podlahový 35mm. Ta největší klasika, kterou ke svému vysavači na 100% potřebujete.
Hubici použijete na všechny vysavače s průměrem trubek 35 mm, třeba pro vysavače ETA a to za výbornou cenu.Umí vysávat jak klasické koberce, tak tvrdé podlahy – lina v kuchyni, parkety v obýváku i dlaždice na chodbě.Při změně vysávaného povrchu stačí sešlápnou nohou přepínač na horní straně hubice. Přepínače jsou na hubici dva, spojené dohromady jako kolébka. Vždy jeden z přepínačů se dá sešlápnout.Hubice má kvalitní kovovou kluznou plochu se dvěmi červenými proužky pro zachycování vlasů a chlupů. Pro vysávání tvrdých podlah je osazena po celém obvodu vysunovacími kartáči.
Pro vysávání tvrdých povrchů (lino, kachličky, parket) vysuňte kartáče po obvodu hubice. Ty pak slouží nejen jako kluzná plocha hubice, ale zároveň i čistí povrch svými štětinami.Pro vysávání koberců sešlápnutím přepínače kartáče zasuňte do hubice. Kluznou plochu pak tvoří spodní kovová leštěná deska.Záběr hubice (šířka) je 27 cm.. . .