vybaveni-skladu-dilen.cz

JOLLY Papírové sáčky 1SBAG 6 ks

Kvalitní a levný kus JOLLY Papírové sáčky 1SBAG 6 ks od top značky Jolly snadno seženete u nás teď ve výprodejové akci! Akční ceny od 179 Kč.
EAN: 8595102360593
JOLLY Papírové sáčky 1SBAG 6 ks
Ověřit dostupnost
Značka: Jolly
179

JOLLY Papírové sáčky 1SBAG 6 ks. Sáčky do vysavače z vícevrstvého filtračního papíru značky JOLLY použitelné do široké škály vysavačů. Balení obsahuje 6 kusů sáčků + mikrofiltr a motorový filtr! Jako bonus získáte i vůni do vysavače jako dárek!!!

Vzorek vůně zdarma, který naleznete v tomto balení sáčků, vložte nebo vsypejte (dle druhu vůně) do prázdného sáčku před vysáváním. Nebo granulované vůně jednoduše vysypejte na zem a vysajte. Další vůně pro příjemné vysávání a osvěžení vzduchu v bytě nebo kanceláři dodáváme ve formě granulek, tyčinek či voňavých perliček. Stačí si vybrat tu, která je pro vá ta nejpříjemnější…

Sáčky jsou vhodné jako alternativa k originálním sáčkům do vysavače Electrolux E200 Manipulace s plnými sáčky:Sáčky jsou podélně skládané, pro větší objem vysátých nečistot. Jsou také vybaveny hygienickým uzávěrem, který Vám usnadní manipulaci s plným sáčkem. Jednoduchým povytažením závěru na kartónové hlavě sáčku směrem nahoru – před vyjmutím sáčku z vysavače – uzavřete nasávací otvor sáčku a zabráníte tak úniku prachu při jeho vyjímaní z vysavače a vkládání do komunálního odpadu.

Kvalita sáčků do vysavače JOLLY je dlouhodobě na velmi vysoké úrovni, ověřena velkými odběrateli v celé ČR i zahraničí. Nekupujete zajíce v pytli! 

POZOR!Tyto sáčky nepoužívejte pro odsávání stavebního prachu (vrtání, broušení, zednické práce) ani do něj nevysávejte popel z krbu nebo kamen!Může dojít ke zničení Vašeho vysavače!. Počet ks v balení 6 – 7 ks. Materiál papírové.