vybaveni-skladu-dilen.cz

Jolly Textilní sáčky H25 MAX PLUS 10 ks

Výjimečný kus Jolly Textilní sáčky H25 MAX PLUS 10 ks od populární značky Jolly jednoduše pořídíte tady a teď opravdu levně. Nyní pořídíte jen za 359 Kč.
EAN: Jolly3083plus
Jolly Textilní sáčky H25 MAX PLUS 10 ks
Ověřit dostupnost
Značka: Jolly
359

Jolly Textilní sáčky H25 MAX PLUS 10 ks. Nechce se vám kupovat sáčky do vysavače několikrát do roka? Pak je tato sada 10 ks sáčků Jolly H25 MAX ta pravá. K tomu jako bonus získáte 5 ks vůní pro provonění vysávaného prostoru. Pro klasickou domácnost vystačí až na jeden rok vysávání. A máte po starostech!Sáčky jsou vyrobeny z kvalitní netkané textilie a součástí balení je i sada pěti vůní.

Výhody sáčků z netkané textilie:
Vyšší pevnost – sáčky jsou podstatně pevnější a nedochází k jejich protržení v případě nasátí drobných kamínků či ostrých předmětů.Odolnost při nasátí vody – nasátá zbytková tekutina papírový sáček provlhčí a oslabené místo je vysoce náchylné k protržení. Sáčky z netkané textilie tuto vlastnost eliminují.Lepší filtrační schopnost – syntetický materiál sáčků do vysavačů zajistí lepší kvalitu filtrace (odfiltruje až 99% částic o velikosti jeden mikron) a to až o 40% oproti papírovému sáčku. Větší objem – díky netkané textilii se sáček přizpůsobí svému prostoru a pojme minimálně o 15% více nečistot než papírový sáček.Delší životnost – postupným naplňováním papírových sáčků klesá jejich filtrační schopnost. U sáčků z netkané textilie nedochází k ucpávání pórů a sáčky tak poskytují až o 50% delší životnost při nesnížené účinnosti vysávání.

POZOR!Tyto sáčky nepoužívejte pro odsávání stavebního prachu (vrtání, broušení, zednické práce) ani do něj nevysávejte popel z krbu nebo kamen! Může dojít ke zničení Vašeho vysavače!. Počet ks v balení 8 – 10 ks. Materiál netkaná textilie.