vybaveni-skladu-dilen.cz

JOLLY textilní sáčky U20 MAX 4ks

Povedený kus JOLLY textilní sáčky U20 MAX 4ks od značky s dobrým jménem Jolly je k dostání u nás teď pořád výhodně! Aktuálně v akci za 289 Kč.
EAN: 8595102330794
JOLLY textilní sáčky U20 MAX 4ks
Ověřit dostupnost
Značka: Jolly
289

JOLLY textilní sáčky U20 MAX 4ks. Sada čtyř alternativních univerzálních sáčků z netkané textilie o objemu 20 litrů pro průmyslové vysavače značky Thomas, Kärcher, Siemens a další.Sáčky jsou osazeny kartonovou přírubou s hygienickým uzávěrem pro snadnou a bezprašnou manipulaci se zaplněným sáčkem.
Většina sáčků pro průmyslové / hrncové vysavače se nenasunuje do vodítek, ale nasunují se otvorem v přírubě / kartonu na trubku, která zasahuje do vnitřní části nádoby na prach. U těchto vysavačů je zásadní vnejší průměr této trubky a pak velikost nádoby na prach. Sáček po nasazení na trubku by se měl dotýkat dna nádoby. Pokud bude sáček kratší, může dojít k utržení příruby a prach se dostane mimo sáček.Objem sáčků je 20 litrů.
Proč používat netkanou textilii???

Vyšší pevnost – sáčky jsou podstatně pevnější a nedochází k jejich protržení v případě nasátí drobných kamínků či ostrých předmětů.
Odolnost při nasátí vody – nasátá zbytková tekutina papírový sáček provlhčí a oslabené místo je vysoce náchylné k protržení. Sáčky z netkané textilie tuto vlastnost eliminují.
Lepší filtrační schopnost – syntetický materiál sáčků do vysavačů zajistí lepší kvalitu filtrace (odfiltruje až 99% částic o velikosti jeden mikron) a to až o 40% oproti papírovému sáčku. 
Větší objem – díky netkané textilii se sáček přizpůsobí svému prostoru a pojme minimálně o 15% více nečistot než papírový sáček.
Delší životnost – postupným naplňováním papírových sáčků klesá jejich filtrační schopnost. U sáčků z netkané textilie nedochází k ucpávání pórů a sáčky tak poskytují až o 50% delší životnost při nesnížení účinnosti vysávání.. Počet ks v balení 4 – 5 ks. Materiál netkaná textilie.