vybaveni-skladu-dilen.cz

JOLLY textilní sáčky U35 MAX 3ks

Tento zlevněný kus JOLLY textilní sáčky U35 MAX 3ks originál od značky Jolly snadno pořídíte tady teď se slevou! Ceny již od 299 Kč.
EAN: 8595102330800
JOLLY textilní sáčky U35 MAX 3ks
Ověřit dostupnost
Značka: Jolly
299

JOLLY textilní sáčky U35 MAX 3ks. Sada tří alternativních univerzálních sáčků z netkané textilie o objemu 35 litrů pro průmyslové vysavače značky Thomas, Kärcher, Siemens a další.
Sáčky jsou osazeny kartonovou přírubou s hygienickým uzávěrem pro snadnou a bezprašnou manipulaci se zaplněným sáčkem.Většina sáčků pro průmyslové / hrncové vysavače se nenasunuje do vodítek, ale nasunují se otvorem v přírubě / kartonu na trubku, která zasahuje do vnitřní části nádoby na prach. U těchto vysavačů je zásadní vnejší průměr této trubky a pak velikost nádoby na prach. Sáček po nasazení na trubku by se měl dotýkat dna nádoby. Pokud bude sáček kratší, může dojít k utržení příruby a prach se dostane mimo sáček.
Objem sáčků je 35 l
Délka sáčku od středu otvoru k jeho dnu je 62 cm.
Proč používat netkanou textilii???

Vyšší pevnost – sáčky jsou podstatně pevnější a nedochází k jejich protržení v případě nasátí drobných kamínků či ostrých předmětů.
Odolnost při nasátí vody – nasátá zbytková tekutina papírový sáček provlhčí a oslabené místo je vysoce náchylné k protržení. Sáčky z netkané textilie tuto vlastnost eliminují.
Lepší filtrační schopnost – syntetický materiál sáčků do vysavačů zajistí lepší kvalitu filtrace (odfiltruje až 99% částic o velikosti jeden mikron) a to až o 40% oproti papírovému sáčku. 
Větší objem – díky netkané textilii se sáček přizpůsobí svému prostoru a pojme minimálně o 15% více nečistot než papírový sáček.
Delší životnost – postupným naplňováním papírových sáčků klesá jejich filtrační schopnost. U sáčků z netkané textilie nedochází k ucpávání pórů a sáčky tak poskytují až o 50% delší životnost při nesnížení účinnosti vysávání.. Počet ks v balení méně než 4 ks. Materiál netkaná textilie.