vybaveni-skladu-dilen.cz

JOLLY voňavé sáčky z netkané textilie 1SBAG MAX AROMA levandule 4 ks

Akční a ve slevě výrobek JOLLY voňavé sáčky z netkané textilie 1SBAG MAX AROMA levandule 4 ks od top značky Jolly jednoduše seženete právě teď ve slevě. Nyní za akční cenu 249 Kč.
EAN: 8595102330978
JOLLY voňavé sáčky z netkané textilie 1SBAG MAX AROMA levandule 4 ks
Ověřit dostupnost
Značka: Jolly
249

JOLLY voňavé sáčky z netkané textilie 1SBAG MAX AROMA levandule 4 ks. Nevoní vám práce?S aromatizovanými sáčky zaručujeme, že bude.Aromatizované sáčky do vysavače z vícevrstvé antibakteriální filtrační textilie s vůní LEVANDULE značky JOLLY použitelné do široké škály vysavačů. Vhodný jako alternativa k originálním sáčkům s-bag do vysavačů značek Electrolux a Philips.

Sáčky do vysavačů vyrobené z vícevrstvé netkané textilie jsou další generací sáčků, které zcela nahrazují a svými vlastnostmi předčí sáčky papírové.Sáčky S-BAG® patří k nejprodávanějším sáčkům na světě. A právem. Tyto náhradní sáčky značky JOLLY dosahují vysoké kvality a můžete je použít jako náhradu originálních sáčků S-BAG® koncernu Electrolux
Neorientujete se v sáčcích S-Bag? Přečtěte si náš článek – dozvíte se více!

V každém jednotlivém sáčku je již vložena speciální antibakteriální vůně zajišťujíci dlouhodobý účinek. Při každém vysávání provoníte celý prostor bohatou vůní levandule.

Výhody sáčků z netkané textilie:
Vyšší pevnost – sáčky jsou podstatně pevnější a nedochází k jejich protržení v případě nasátí drobných kamínků či ostrých předmětů.Odolnost při nasátí vody – nasátá zbytková tekutina papírový sáček provlhčí a oslabené místo je vysoce náchylné k protržení. Sáčky z netkané textilie tuto vlastnost eliminují.Lepší filtrační schopnost – syntetický materiál sáčků do vysavačů zajistí lepší kvalitu filtrace (odfiltruje až 99% částic o velikosti jeden mikron) a to až o 40% oproti papírovému sáčku. Větší objem – díky netkané textilii se sáček přizpůsobí svému prostoru a pojme minimálně o 15% více nečistot než papírový sáček.Delší životnost – postupným naplňováním papírových sáčků klesá jejich filtrační schopnost. U sáčků z netkané textilie nedochází k ucpávání pórů a sáčky tak poskytují až o 50% delší životnost při nesnížené účinnosti vysávání.

POZOR!Tyto sáčky nepoužívejte pro odsávání stavebního prachu (vrtání, broušení, zednické práce) ani do něj nevysávejte popel z krbu nebo kamen! Může dojít ke zničení Vašeho vysavače!. Počet ks v balení 4 – 5 ks. Materiál netkaná textilie.