vybaveni-skladu-dilen.cz

Menalux Textilní sáčky 1800 MP 12 ks

Tento diskontní výrobek Menalux Textilní sáčky 1800 MP 12 ks od top výrobce Menalux naleznete zde nyní v akci! Nyní za akční cenu 449 Kč.
EAN: 7319599010226
Menalux Textilní sáčky 1800 MP 12 ks
Ověřit dostupnost
Značka: Menalux
449

Menalux Textilní sáčky 1800 MP 12 ks. MEGA PACK – megabalení 12 ks sáčků sáčků do vysavače s-bag z netkané textilie + 2 x motorový filtr Vhodné pro Electrolux / AEG / Philips a další výrobce Sáčky do vysavačů vyrobené z vícevrstvé netkané textilie jsou další generací sáčků, které zcela nahrazují a svými vlastnostmi předčí sáčky papírové.

Výhody sáčků z netkané textilie:  Vyšší pevnost – sáčky jsou podstatně pevnější a nedochází k jejich protržení v případě nasátí drobných kamínků či ostrých předmětů. Odolnost při nasátí vody – nasátá zbytková tekutina papírový sáček provlhčí a oslabené místo je vysoce náchylné k protržení. Sáčky z netkané textilie tuto vlastnost eliminují. Lepší filtrační schopnost – syntetický materiál sáčků do vysavačů zajistí lepší kvalitu filtrace (odfiltruje až 99% částic o velikosti jeden mikron) a to až o 40% oproti papírovému sáčku. Větší objem – díky netkané textilii se sáček přizpůsobí svému prostoru a pojme minimálně o 15% více nečistot než papírový sáček. Delší životnost – postupným naplňováním papírových sáčků klesá jejich filtrační schopnost. U sáčků z netkané textilie nedochází k ucpávání pórů a sáčky tak poskytují až o 50% delší životnost při nesnížení účinnosti vysávání. Neorientujete se v sáčcích S-Bag? Přečtěte si náš článek – dozvíte se více!    . Počet ks v balení 10 – 12 ks. Materiál netkaná textilie.