vybaveni-skladu-dilen.cz

Mikrofilry ETA Proximo 0450

Tento diskontní kus Mikrofilry ETA Proximo 0450 od odblíbeného výrobce ETA snadno pořídíte na našich stránkách nyní opravdu levně! Právě teď jen za 99 Kč.
EAN: 8590393043934
Mikrofilry ETA Proximo 0450
Ověřit dostupnost
Značka: ETA
99

Mikrofilry ETA Proximo 0450. Sada originálních mikrofiltrů ETA k vysavači ETA Proximo 0450Návod na výměnu mikrofiltrů
Po naplnění 5 ks sáčků  výrobce doporučuje vyměnit mikrofiltry  za nové. 
Motorový mikrofiltr
Kazetu s mikrofiltrem v sacím prostoru tahem vyjměte. Kazetu rozevřete a nový mikrofiltr založte tak, aby hrubší a tmavší strana filtru směřovala do sacího prostoru – k sáčku.
Kazetu opačným způsobem vložte za dva výstupky a zasuňte do sacího prostoru vysavače až na doraz.
Výstupní mikrofiltr
Stlačte závěr v horní části zadního krytu a následně kryt odejměte z vysavače.
U provedení vysavače vybaveného výměnnými mikrofiltry vyjměte tahem kazetu s mikrofiltry. Kazetu rozevřete a nové mikrofiltry založte v pořadí černý pěnový – zeleno/bílý a následně kazetu uzavřete zaklapnutím a opačným způsobem vložte zpět do vysavače. Výstupky na zadním krytu vložte do dvou otvorů v plášti vysavače a kryt uzavřete zaklapnutím.Některé typy vysavačů jsou na výstupní straně vybaveny místo mikrofiltru HEPA filtrem. Tento filtr je nerozebíratelný a poznáte jej podle skládaného filtračního papíru v kazetě. Tento HEPA filtr již bohužel ETA nevyrábí a nedodává.
.POZOR: Zanedbání výměny mikrofiltrů může vést k poruše vysavače! Dodržte směr a pořadí zakládání motorových a výstupních mikrofiltrů do vysavače.. . .