vybaveni-skladu-dilen.cz

Parfém do pračky Care+ Protect TALCO WASH 100 ml

Unikátní kousek Parfém do pračky Care+ Protect TALCO WASH 100 ml od známého výrobce Care+ Protect pohodlně nakoupíte právě nyní v bezva akci. Nabídka již od 239 Kč.
EAN: 8016361984202
Parfém do pračky Care+ Protect TALCO WASH 100 ml

Parfém do pračky Care+ Protect TALCO WASH 100 ml. Koncentrovaný parfém do pračky Care+ Protect TALCO WASH, 100% čistá esence.Dopřejte svému prádlu příjemný voňavý nádech s tímto koncentrátem pro praní ze 100% čisté esence. Vůně tohoto parfému se váže na vlákna prané tkaniny a díky speciálnímu aktivnímu složení zanechává prádlo voňavé až po dobu 5 týdnů. Vůně se ,v porovnání s jinými parfémy na trhu, skládá ze 100 % koncentrovaného parfému, který zajišťuje ještě větší intenzitu.Jelikož vůně není rozpustná ve vodě, neodplaví se a znovu se rozvoní při každém dalším kontaktu s vodou. Díky tomu je perfektní pro jakýkoli druh tkaniny včetně sportovního oblečení.Dermatologicky testováno, je vhodné i pro osoby s citlivou pokožkou, děti a alergiky.Kombinace květinových tónů fialové zdůrazněné elegancí růže vytváří kompozici se svěžími a laskavými tóny. Bohaté a objemné srdce, složené z jasmínu a bílých květů, mizí s nuancemi vanilky a bílého pižma.

Objem nádoby 100 ml
Bez alergenů, vhodný pro alergiky. Dermatologicky testováno.
Vhodný pro všechny druhy tkanin, barvy prádla a prací programy.
Vhodné i pro sportovní oblečení.
Díky speciálnímu složení si prádlo uchová vůni až po dobu 5 týdnů.
Intezivní vůně i po použití sušičky.

Návod na použití:Před spuštěním pracího programu nalejte parfém do zásobníku na aviváž.Dávkování: 1 víčko (5 ml) pro jemnou vůni2 víčka (10 ml) pro intezivní vůni. . .