vybaveni-skladu-dilen.cz

Parfém na prádlo do pračky BLUE WASH

Tento oblíbený výrobek Parfém na prádlo do pračky BLUE WASH od společnosti Care+ Protect lze koupit momentálně na našich stránkách extra se slevou! Ve skvělé akci za 239 Kč.
EAN: 8016361971080
Parfém do pračky Care+ Protect BLUE WASH 100 ml

Parfém do pračky Care+ Protect BLUE WASH 100 ml. Koncentrovaný parfém do pračky Care+ Protect BLUE WASH, 100% čistá esence.Dopřejte svému prádlu příjemný voňavý nádech s tímto koncentrátem pro praní ze 100% čisté esence.Vůně tohoto parfému se váže na vlákna prané tkaniny a díky speciálnímu aktivnímu složení zanechává prádlo voňavé až po dobu 5 týdnů. Vůně se, v porovnání s jinými parfémy na trhu, skládá ze 100% koncentrovaného parfému, který zajišťuje ještě větší intezitu.Jelikož vůně není rozpustná ve vodě, neodplaví se a znovu se rozvoní při každém dalším kontaktu s vodou. Díky tomu je perfektní pro jakýkoli druh tkaniny včetně sportovního oblečení.Počáteční nádech borovicového jehličí se přelévá ve vůni květů bramboříku. Květinová vůně má pak podtóny levandule, karafiátu a pelargónie. Nakonec se rozline intenzivní vůně dřeva, a to díky cedrové složce a živé kombinaci kumarinu a jantaru.

Objem nádoby 100 ml
Vhodný pro všechny druhy tkanin, barvy prádla a prací programy.
Vhodné i pro sportovní oblečení.
Díky speciálnímu složení si prádlo uchová vůni až po dobu 5 týdnů.
Intezivní vůně i po použití sušičky.

Návod na použití:Před spuštěním pracího programu nalejte parfém do zásobníku na aviváž.Dávkování: 1 víčko (5 ml) pro jemnou vůni2 víčka (10 ml) pro intezivní vůni. . .