vybaveni-skladu-dilen.cz

Parfém na prádlo do pračky CLEAN WASH

Ve slevě výrobek Parfém na prádlo do pračky CLEAN WASH od skvělého výrobce Care+ Protect máte možnost koupit právě teď za akční cenu. Za bezkonkureční cenu 239 Kč.
EAN: 8059019043005
Parfém do pračky Care+ Protect CLEAN WASH 100 ml

Parfém do pračky Care+ Protect CLEAN WASH 100 ml. Koncentrovaný parfém do pračky Care+ Protect CLEAN WASH s dezinfekčním účinkem, 100% čistá esence.Dodejte svým oděvům nádech stylu a nechte se zahalit svěží vůní 100% Pure Essence parfému na prádlo Clean Wash od CARE+PROTECT.Nová vůně s hygienizujícím účinkem je ideální pro všechny tkaniny i prací programy. Jeho koncentrovaná esence se snadno váže na vlákna tkanin a díky speciálnímu aktivnímu složení hygienizuje a zaručuje delší vůni po dobu až 5 týdnů!Vůně není rozpustná ve vodě, proto se v ní snadno nerozpouští, ale reaktivuje se při každém kontaktu s vlhkostí, což je ideální pro sportovní oblečení. Srdce parfému tvoří květinová nóta taif růže a magnólie a náznaky bílé broskve a zeleného jablka na pozadí vzácných dřevin vytvářejí kompozici s čerstvými a jemnými tóny. Kupte si jej nyní a použijte jej při každém praní.Vůně přetrvává i po použití sušičky.

Objem nádoby 100 ml
Dezinfekční účinek
Vhodný pro všechny druhy tkanin, barvy prádla a prací programy.
Vhodné i pro sportovní oblečení.
Díky speciálnímu složení si prádlo uchová vůni až po dobu 5 týdnů.
Intezivní vůně i po použití sušičky.

Návod na použití:Před spuštěním pracího programu nalejte parfém do zásobníku na aviváž.Dávkování: 1 víčko (5 ml) pro jemnou vůni2 víčka (10 ml) pro intezivní vůni. . .