vybaveni-skladu-dilen.cz

Profesionální vysavač Kärcher NT 30/1 Tact L

Ve slevě produkt Profesionální vysavač Kärcher NT 30/1 Tact L od top značky Kärcher jednoduše můžete sehnat zrovna ve výprodejové akci! Cena již od 13 680 Kč.
EAN: 4039784973299
Profesionální vysavač Kärcher NT 30/1 Tact L
Ověřit dostupnost
Značka: Kärcher
13 680

Profesionální vysavač Kärcher NT 30/1 Tact L. Originální robustní komponenty s dlouhou životností a velkým sacím výkonem profesionálního, multifunkčního vysavače pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 30/1 Tact s inovativním systémem čistění filtru Tact a 30 l nádobou na nečistoty s nárazníkem a kovovými koly. 

Pro efektivní a rychlé čištění strojů, vozidel, dílen a staveb: Vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 30/1 Tact Kärcher je univerzální stroj pro profesionální uživatele z nejrůznějších oborů. Kompaktní víceúčelový vysavač přesvědčí systémem automatického čištění filtru Tact a skládaným plochým PES filtrem odolným proti vlhkosti při bezprašném odstraňování velkého množství jemného prachu pro dlouhé pracovní intervaly. Nečistoty a kapaliny jsou spolehlivě shromažďovány v robustní 30 l nádobě, která je vybavená nárazníkem a stabilními kovovými koly. Jednoduchá manipulace a snadná obsluha vysavače díky novému, centrálnímu přepínači výrazně usnadňují práci. Stroj je kompletně vybavený nově vyvinutým a výrazně vylepšeným příslušenstvím s pohodlným uložením přímo na stroji. Na ploché hlavě stroje lze díky pogumovaným plochám a možnostem upnutí odložit nebo dokonce upevnit nářadí a boxy.. Distribuce CZ. Výrobce Kärcher.