vybaveni-skladu-dilen.cz

Robotický vysavač CleanMate LDS700

Tento velmi oblíbený kus Robotický vysavač CleanMate LDS700 od top značky CleanMate snadno můžete sehnat na našich stránkách teď právě v akci! Akční cena od 9 990 Kč.
EAN: 8594072212291
Robotický vysavač CleanMate LDS700
Ověřit dostupnost
Značka: CleanMate
9 990

Robotický vysavač CleanMate LDS700. LIDAR navigace Robotický vysavač LDS700 disponuje laserovou navigací. Její útroby skrývají senzor, který se otačí v 360°. Dokonale tak skenuje celý prostor. 

Zónové čištění Prostřednictvím aplikace můžete nastavit plochy (zóny), které má CleanMate LDS700 aktuálně uklidit, například více znečištěná místa – chodba, kuchyň nebo oblast jídelního stolu. Jednoduše za sebe pošlete robota, který špinavou práci odvede za vás.

Nastavení zakázané oblasti Prostřednictvím aplikace můžete nastavit oblasti, které CleanMate LDS700 při vysávání vynechá nebo nakreslit virtuální zeď. Zapomeňte tak na nepraktické přenášení mechanických vymezovačů prostoru.

Bodové čištění Jednoduše v mobilní aplikaci kliknete do mapy pro výběr místa a tím označíte oblast, kterou má vysavač uklidit. Tuto funkci využijete například, když se vám vysype smetí na konkrétní místo. Jednoduše tam pošlete robota uklidit a on odvede práci za vás.

Česky mluvící robotický vysavač CleanMate LDS700 je zcela přizpůsobený českým zákazníkům. Hlasový průvodce oznamuje okamžitý stav robota, nastavení vysavače a pokyny v českém jazyce. Český jazyk naleznete i v aplikaci pro telefony se systémem Android nebo IOS.

Automaticky se dobije a pokračuje v úklidu Po skončení úklidu se robotický vysavač CleanMate LDS700 vrátí do nabíjecí základny pro dobití baterie. Pokud se v průběhu vysávání vybije, vrátí se dobít do nabíjecí stanice co nejkratší cestou, protože vždy přesně ví, kde se nachází. A po úplném dobití pokračuje v úklidu tam, kde vysávání přerušil. Robotický vysavač CleanMate LDS700 je osazen kvalitní Li-ion baterií bez paměťového efektu.

Inteligentní TURBO sání Vysavač CleaMate LDS700 po vyjetí na koberec automaticky aktivuje inteligentní Turbo sání. Výkonný BLDC motor se silným sacím výkonem až 2000 Pa je možné nastavit ve třech 3 výkonech sání. HEPA filtr pomáhá zachytit jemný prach, alergenní roztoče či zvířecí alergeny. CleanMate LDS700 je vhodný i do domácnosti s alergikem. Protipádové senzory Na spodní straně vysavače jsou senzory, které zabraňují pádu ze schodů a vyvýšených míst.

Robotický vysavač a mop v jednom Dopřejte své podlaze zářivější lesk. Stačí zapnout funkci mopování, nastavte, kolik vody chcete použít a z robotického vysavače se stane vysavač a mop současně. Množství vody můžete nastavit v aplikaci, tak aby to vyhovovalo druhu podlah, které máte. Na dřevěné podlahy je třeba malé množství vody, na dlažbu je naopak třeba vody přidat. CleanMate se přizpůsobí podlahám, které máte doma a uklidí je precizně za vás.

Obsah balení: CleanMate LDS700 Nabíjecí základna + adaptér 2x mop z mikrovlákna 4x boční kartáček Duální zásobník na nečistoty a vodu Velký zásobník na nečistoty

Doporučená výměna filtrů a HEPA filtrů k robotickým vysavačům je zhruba 3 až 6 měsíců – podle velikosti vysávané plochy, jejího znečistění a délky vysávání. Při viditelném znečistění (změna barvy, zanesení filtru) je okamžitě vyměňte! Zanesený filtr brání sání vysavače a zásadně snižuje jeho účinnost.
Kartáče a metličky měňte zhruba mezi 6 – 12 ti měsíci. Kontrolujte průběžně jejich kvalitu a v případě potřeby je vyměňte.
Nezapomeňte čistit kolečka a kartáče od namotaných vlasů, chlupů a nití!. Distribuce CZ. Výrobce CleanMate.