vybaveni-skladu-dilen.cz

Sáčky Jolly 1SBAG s vůní cherry

Oblíbený a kvalitní výrobek Sáčky Jolly 1SBAG s vůní cherry od značky Jolly jednoduše naleznete u nás právě opravdu výhodně. Nyní pořídíte jen za 179 Kč.
EAN: 8595102331074
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Jolly
179

Sáčky Jolly 1SBAG s vůní cherry. Sáčky s vůní cherry, použitelné do široké škály vysavačů. Balení obsahuje 5 kusů sáčků + mikrofiltr a motorový filtr. 

Sáčky jsou vhodné jako alternativa k originálním sáčkům do vysavače Electrolux E200 Manipulace s plnými sáčky:Sáčky jsou podélně skládané, pro větší objem vysátých nečistot. Jsou také vybaveny hygienickým uzávěrem, který Vám usnadní manipulaci s plným sáčkem. Jednoduchým povytažením závěru na kartónové hlavě sáčku směrem nahoru – před vyjmutím sáčku z vysavače – uzavřete nasávací otvor sáčku a zabráníte tak úniku prachu při jeho vyjímaní z vysavače a vkládání do komunálního odpadu.

Kvalita sáčků do vysavače JOLLY je dlouhodobě na velmi vysoké úrovni, ověřena velkými odběrateli v celé ČR i zahraničí. 

POZOR!Tyto sáčky nepoužívejte pro odsávání stavebního prachu (vrtání, broušení, zednické práce) ani do něj nevysávejte popel z krbu nebo kamen!Může dojít ke zničení Vašeho vysavače!. Počet ks v balení 4 – 5 ks. Materiál papírové.