vybaveni-skladu-dilen.cz

Sáčky Jolly SC1 s vůní cherry

Oblíbený a kvalitní kus Sáčky Jolly SC1 s vůní cherry od top výrobce Jolly snadno můžete získat na našich stránkách teď opravdu levně! Cena již od 154 Kč.
EAN: 8595102331104
Sáčky Jolly SC1 s vůní cherry
Ověřit dostupnost
Značka: Jolly
154

Sáčky Jolly SC1 s vůní cherry. Alternativní sáčky Jolly z vícevrstvého filtračního papíru jsou vhodné jako náhradní pytlíky pro vysavače Sencor, Concept, Samsung a další typy.

Je vhodný pro modelySeverin BC 7046 a BC 7058

Papírové sáčky do vysavače jsou nejdéle používané filtrační sáčky vůbec. Jsou léty prověřené a dlouhodobě upravované pro co nejlepší filtraci. Nejstarší typy používaly jen jednu vrstvu filtračního papíru, nasledující generace používají dvě i tři vrstvy. V poslední době jsou průběžně nahrazovány sáčky z netkané textilie, které eleminují základní vady papírových sáčků – citlivost na provlhčení, možnost proražení sáčků ostrým předmětem a ucpávání pórů sáčků během používání.
Papírové sáčky nepřeťěžujte, hlavně při vysávání těžších nečistot může dojít k jejich protržení nebo odtržení od příruby (týká se hlavně velkých hrncových vysavačů).
Během používání sáčků dochází k ucpávání pórů, což sice zvyšuje účinnost filtrace, ale zároveň zabraňuje průtoku vzduchu sáčkem a přeťěžuje tím motor. Vysavač pak špatně saje, je hlučnější a zvyšuje se jeho spotřeba.Vyvarujte se vysátí zbytkové vlhkosti – pokud se vlhkost dostane až na sáček, promočí jej a ten je pak v tom daném místě velmi náchylný k prasknutí. Mnohdy stačí jen vysavač zapnout a rázem vzduchu dojde k protržení inkriminovaného místa.
Domácí sáčky (papírové ani z netkané textilie) nejsou vhodné pro vysávání jemného stavebního prachu, prachu ze sádrokartonu, nebo popela. Tento prach sáčky nefiltrují a propuštějí jej přímo do motoru, ktrerý se rychle zanáší a ničí. Stejně tak trpí HEPA filtry, které se rychle zanášejí a jejich výměna je nákladná.. Počet ks v balení 4 – 5 ks. Materiál papírové.