vybaveni-skladu-dilen.cz

Sada na mokré vysávání pro Miele, 250 ml

Ve slevě produkt Sada na mokré vysávání pro Miele, 250 ml od oblíbené značky Miele snadno můžete sehnat zde nyní za výprodejovou cenu. Akční cena od 549 Kč.
EAN: Jolly4054
Sada na mokré vysávání pro Miele
Ověřit dostupnost
Značka: Miele
549

Sada na mokré vysávání pro Miele, 250 ml. Chcete občas vysát rozlitou vodu a nemáte vodní vysavač? I bez něj dokážete svým vysavačem Miele vysát rozlité zbytky vody. A bez poškození vysavače!Sada obsahuje redukci pro připijení vysavačů značky Miele.
Celý separátor pomocí redukce nasadíte na vysavač a můžete najednou odsát až 250 ml tekutin. Separátor obsahuje filtr, který zajistí, že se do motoru vysavače nedostane ani kapka vody. Navíc je možno pootočením víka v horní části separátoru regulovat množství protékaného vzduchu. Po naplnění objemu průhledné nádobky ji jednoduše pootočením sejmete z těla separátoru a vylejete. Po nasazení nádobky můžete pokračovat ve vysávání vody či jiných tekutin.Sadu můžete použít i pro odloučení hrubších nečistot nebo separaci materiálu. Vysypanou rýži vysajete stejně snadno a nemusíte ji vyhazovat…Při prvním použití nastavte váš vysavač na nejnižší stupeň výkonu a následně dle potřeby výkon zesilujte tak, aby hladina vody zůstala v nádobce a nevsávala se výše do filtru.Samotný filtr umístěný v horní části separátoru je omyvatelný. Po vysávání je filtr vlhký, vyjměte jej a nechte uschnout.Upozornění:

Při vysávání vody a naklánění vysavače vždy udržujte hladinu vody pod žlutě vyznačenou ryskou na nádobě.
Nepokládejte nádobu s kapalinou vodorovně ani neotáčejte nádobu vzhůru nohama
Jakmile je HEPA filtr nasáklý kapalinou, přestaňte vysávat, aby nedošlo k vniknutí kapaliny do motoru
HEPA filtr můžete vyprat pod tekoucí vodou. Před dalším použitím nechte filtr důkladně vyschnout.. . .