vybaveni-skladu-dilen.cz

Tyčový a ruční vysavač Dyson V11 Absolute 2022

Zcela unikátní kus Tyčový a ruční vysavač Dyson V11 Absolute 2022 od oblíbené značky se zárukou kvality Dyson můžete najít právě zde za mimořádně nízkou cenu. V současnosti za 13 990 Kč.
EAN: 5025155075098
Tyčový a ruční vysavač Dyson V11 Absolute 2022
Ověřit dostupnost
Značka: Dyson
13 990

Tyčový a ruční vysavač Dyson V11 Absolute 2022. Oficiální distribuce pro ČR a SR se zajištěním záručního i pozáručního 
 

Akumulátorový vysavač Dyson s vysokým sacím výkonem a inteligentními technologiemiEfektivní úklid s výkonným vysavačem Dyson. Trvale vysoký výkon akumulátoru a hygienický systém vyprazdňování sběrné nádoby. Výkon systému je měřen a zobrazován v reálném čase na LCD displeji pro ještě lepší přehled o úklidu.

Stálý vysoký výkonSedmičlánkový Li-Ion akumulátor s nikl-kobalt-hliníkovou elektrodou poskytuje neklesající výkon pro úklid tu i tam, v celém domě.
Poháněný Dyson Hyperdymium™ motoremDosahuje až 125 000 otáček za minutu díky čemuž poskytuje tak vysoký sací výkon.

 Jedinečný systém řízení spotřeby akumulátoru
Technologie akumulátorů Dyson spolu se spouštěcím tlačítkem zajištují dlouhou dobu vysávání tím, že vysavač vysává pouze při stisknutém tlačítku. Maximální výkon motoru nabíhá okamžitě a po uvolnění tlačítka okamžitě ustane.
Nový, větší a zdokonalený akumulátorNejvýkonnější Li-Ion akumulátor Dyson má nové velkokapacitní nikl-kobalt-hliníkové katody, které vysavači umožňují vytvářet o 20 % větší sací výkon oproti vysavači Dyson Cyclone V10™. Zabudované monitorování systému kontroluje využití akumulátoru a umožňuje optimalizovat výkon.

Specializované podlahové hubicePodlahová hubice Motorbar™ na koberce s integrovanými zuby proti namotávání: Integrovaný motor otáčí rotačním kartáčem podlahové hubice až 60krát za sekundu. Díky němu tuhé nylonové štětiny kartáče pronikají hluboko do koberce a odstraňují nečistoty, zatímco karbonová vlákna zachytí jemný prach na tvrdých podlahách.

Podlahová hubice Fluffy™ pro tvrdé podlahyMěkký tkaný nylon odstraňuje velké nečistoty, zatímco antistatická vlákna z karbonových vláken odstraňují jemný prach.

LCD displej informuje v reálném čase
8 000 krát za sekundu monitoruje výkon systému a následně získané informace zobrazuje na LCD displeji. Poskytuje informace o zbývající době chodu i upozornění pokud je nutná údržba.
Správný režim vysávání pro konkrétní úkol
Tři výkonostní režimy optimalizované pro různé úkoly. Vyvážený výkon s dobou chodu, jak je potřebujete:
Režim Auto Rozpoznává povrch, přizpůsobuje se, důkladně vysává, optimálně vyvažuje výkon a dobu chodu. Inteligentně se přizpůsobuje různým typům podlah.Režim Boost Dvakrát větší sací výkon než jakýkoli jiný akumulátorový vysavač, měřeno v hubici.Režim Eco Až 60 minut vysávání, zaručuje delší vysávání všech typů podlah.

Mechanismus hygienického vysypávání „Point and Shoot“
O 40% větší odpadní zásobník (oproti modelu Dyson V8) a mechanismus „Point and Shoot“ jediným pohybem hygienicky vysype prach a nečistoty do odpadkového koše, takže s nimi nepřijdete do kontaktu.

Doba chodu až 60 minut bez poklesu výkonu
Vysoký sací výkon umožňuje vysávání i ve špatně přístupných místech. Během vysávání nedochází ke snížení sacího výkonu a otáček motoru ani při minimálním stavu baterie. Délka vysávání 60 minut platí pro režim Eco na tvrdých podlahách.Verze V11 Absolute 2022 disponuje vyměnitelnou baterií na vycvakávacím principu – už žádný šroubovák.

Komplexní filtrace celého systému
Díky vzduchotěsnému provedení cyklónu a tlakovému gumovému těsnění okolo filtru je celý systém kompletně vzduchotěsný – to brání úniku prachu, alergenů a bakterií zpět do okolního ovzduší. Vysavač tak zachytává 99,97% prachových častic už od velikosti 0,3 mikrometru a vypouští vzduch, který je čistější než ten, který dýcháte. Filtry před a za motorem jsou za účelem jednodušší údržby integrované do jedné společné jednotky a jsou plně omyvatelné – jednoduchá údržba a dlouhá životnost.

Digitálně řízený motor Dyson V11
Motor s 125 000 otáčkami za minutu vytváří nejvyšší sací výkon mezi akumulátorovými vysavači.Sací výkon byl měřený podle EN 60312-1 CL 5.8 a 5.9, s plným zásobníkem na odpad, testovaný v režimu Boost a v porovnání s akumulátorovými tyčovými vysavači na trhu, s výjímkou vysavačů Dyson.
Vylepšená akustikaAerodynamické uložení motoru reguluje proudění vzduchu okolo motoru a snižuje tak hlučnost způsobenou turbulencí. Díky speciálním materiálům absorbujícím vibrace, tlumícímu filtru za motorem a akustické prepážce, která zabraňuje šíření zvuku od jeho zdroje, došlo k výrazné redukci hlučnosti.

Cyklónová technologie
14 cyklonků vytváří odstředivou sílu presahující 79 000 G, které separují mikroskopické částice už od velikosti 0,3 mikrometrů, jako je pyl nebo bakterie, do odpadní nádoby.

Dostane se do každého koutu i štěrbinyProtože je motor uložený nad rukojetí, je těžiště vysavače Dyson Cyclone V11™ v rukojeti. Proto je možné ho snadno používat nad hlavou nebo na vysávání těžko dostupných míst.
Pomocí jediného úkonu ho přeměníte na ruční vysavačPro rychlé a okamžité vysávání ve špatně dostupných místech se dají všechny akumulátorové vysavače Dyson jednoduše upravit na ruční vysavače.
Vysávání schodůNa pohodlné vysávání schodů můžete použít podlahovou hubici, kterou připevníte přímo na tělo vysavače.
Doma i v autě. Vysoko účinné čištění.Dlouhotrvajíci sací výkon na dokonalé vysávání vašeho auta. Dostane se i do těžko dostupných míst v celém interiéru auta.Žádné sáčky a doživotní prací filtrŽádné dodatečné náklady na spotřební materiál.

Technické parametry

Hlavní hubice:- Motorbar podlahová hubice s motorovým rotačním kartáčem s přímým pohonem a s technologií proti namotávání- Fluffy hubice na hladké podlahy
Max sací výkon (konstantní): 185 aW
Doba nabíjení: 4,5 hodiny
Kapacita zásobníku na odpad: 0,76 litru
Rozměry: 25,0 x 129,0 (s trubicí) x 26 cm
Hmotnost: 3,0 kg
Rozměry v obalu: 99 x 15,5 x 27 cm
Hmotnost v obalu: 6,8 kg

Obsah balení

Vysavač V11
Trubice
Podlahová hubice Motorbar™
Podlahová hubice Fluffy™
Mini hubice s motorovým rotačním kartáčem
Kombinovaná kartáčová hubice
Štěrbinová hubice
Adaptér pro vysávání pod nábytkem
Úchyt na příslušenství na trubici
Nabíjecí adaptér
Úchyt na stěnu

Jak rozebrat Dyson V11 pro jeho důkladné vyčištění ???
Je to jednoduché, stačí použít jen pár hmatů :)Podívejte se na naše krátké instruktážní video.. Distribuce CZ. Výrobce Dyson.