vybaveni-skladu-dilen.cz

Tyčový antialergenní vysavač Raycop OMNI AIR UV+

Tento vynikající výrobek Tyčový antialergenní vysavač Raycop OMNI AIR UV+ od známého výrobce Raycop jednoduše najdete zde opravdu výhodně. Nyní lze objednat jen za 7 990 Kč.
EAN: 8809248463934
Tyčový antialergenní vysavač Raycop OMNI AIR UV+
Ověřit dostupnost
Značka: Raycop
7 990

Tyčový antialergenní vysavač Raycop OMNI AIR UV+. Uklizeno úplně všude – podlahy, postele, schodiště, auto
Raycop OMNI AIR nabízí neomezené možnosti vysávání všech druhů podlah a dalších povrchů. Jednoduše a rychle s ním vysajete celou vaši domácnost od podlahy, přes postele až po strop. Snadno vysajete veškeré nečistoty z hladkých podlah, koberce, schodiště, stolu, rohů, matrace, lůžkovin, čalounění i vašeho automobilu.

2v1 tyčový vysavač a ručním UV+ antibakteriální vysavač
Raycop OMNI AIR spojuje lehký a výkonný tyčový vysavač s ručním UV+ antibakteriálním vysavačem na matrace. Vysaje běžné nečistoty z podlah a odstraní alergeny, bakterie, viry a roztoče pomocí UV+ dezinfekční lampy z matrací. Raycop OMNI AIR 2v1 pro komplexní úklid domácnosti od podlahy až po postele.

Ultralehký design 1,7 kg
Obsluha vysavače Raycop OMNI AIR je velmi snadná a pohodlná, díky jeho velmi nízké hmotnosti 1,7kg a absenci kabelu, který by vám při vysávání překážel. S vysavačem lehce a rychle vysajete nečistoty ze všech koutů a členitých prostor včetně schodiště a okenních parapetů.

Podlahová hlavice s motorizovaným kartáčem na podlahy
Raycop OMNI AIR snadno vysaje nečistoty nejenom z hladkých podlah, ale i z koberců díky podlahové hlavici s motorizovaným kartáčem. Raycop OMNI AIR využívá kartáč s dvojitou texturou, aby bylo čištění různých typů podlah rychlé a snadné.

UVC dezinfekční hlavice s pulzním kartáčem na lůžkoviny
Přibližně třetinu svého života strávíme na lůžku, což je mnohem více času, než kdekoli jinde v domácnosti a je neuvěřitelné, že je to místo, které čistíme nejméně. Každou noc sdílíme postel s 2 miliony nebezpečných roztočů a bakterií, kteří na nás útočí, zatímco čerpáme síly na další den. Tyčový bezdrátový vysavač Raycop OMNI AIR odstraní nebezpečné alergeny a vydezinfikuje vaše matrace, lůžkoviny a čalouněný nábytek pomocí UV hlavice s UVC dezinfekční lampou. HEPA filtrace zachytí a nepustí alergeny a mikročástečky prachu zpět do vzduchu domácnosti.

RayClean UV+ odstraní 99,9% virů a bakterií
Při nasazené UVC hlavici Raycop OMNI AIRvyužívá UVC germicidní lampu s vlnovou délkou 253.7 nm, která se běžně používá pro dezinfekci také v lékařském prostředí. UVC lampa snižuje schopnost rozmnožování roztočů a zajistí jejich rychlé odstranění. Ultrafialovému světlu stačí pouhých pár sekund k odstranění a inaktivaci virů. Běžný vysavač bez UVC lampy nezajistí odstranění roztočů, bakterií a virů s tak vysokou účinností.

UltraPulse pulzní kartáč
V UVC dezinfekční hlavici je umístěn pulzní kartáč UltraPulse, který provádí nejméně 30 000 úderů za minutu. Tyto vibrace uvolňují alergeny zachycené v textiliích a matracích a Raycop OMNI AIR poté snadno vše vysaje do nádobky, pryč z vašich matrací a lůžkovin.

PureAir HEPA filtrace
Neexistuje jemnější filtrace, než PureAir HEPA. Prach, roztoči, bakterie, viry nemají proti PureAir HEPA filtraci šanci. Třívrstvá filtrace zachytí 99,97% běžných alergenů a velice snadno se vyčistí a udržuje jednoduchým vypráním pod tekoucí vodou.

Vysypání nádobky jedním tlačítkem
Nečistoty z nádobky snadno vysypete do koše stiskem jednoho tlačítka, bez nutnosti kontaktu s odpadem. Plastovou nádobka a filtr jednoduše vymyjete vodou pro odstranění všech alergenů a jemných částeček prachu.

Vyměnitelná Li-ion baterie
Díky výkonné a snadno vyměnitelné Li-ion baterii bude vysavač vysávat až 38 minut. Používání tyčového akumulátorového vysavače Raycop OMNI AIR je snadné a bezpečné.

Flexibilní použití
Jednoduše přizpůsobte vysavač tomu, co budete chtít vysávat. Podlahy, koberce, schody, matrace, strop. Díky velkému výběru sacích nástavců a vysávacích hlavic.

Originální design vysavače Raycop OMNI AIR
Výsledkem několikaletých výzkumů, testů a zkušeností byl vytvořen Raycop OMNI AIR s optimálním sacím výkonem, váhou a tvarem. Raycop je navržen pro maximální úsporu vašeho času a efektivitu vysávání.

Technická specifikace:
Model: Raycop OMNI AIR UV+Barva: BíláRozměry: 208 x 1140 x 210 mmVáha: 1,7 kgSpotřeba: 150WHlučnost: 66 dBBaterie: Li-ION 2000 mAh vyměnitelnáVýdrž baterie: až 38 min.Délka nabíjení: 3,5 hod.Sací režim: 3 módy (LOW / MID / MAX)Kapacita nádobky: 24 ozUVC dezinfekční lampa: 4W (253,7nm)Filtrace: cartridge filtr, mikroalergický HEPA H13 filtrOmvyvatelná nádobka a filtr: ano

Obsah balení Raycop RS PRO:
Raycop OMNI AIR UV+ tyčový vysavačNapájecí adaptérPodlahová hlavice s motorizovaným kartáčemUV dezinfekční hlaviceMěkký kartáč pro UV hlaviciHubice na čalouněníŠtěrbinová hubiceKartáčová koncovkaÚzká hubiceNávod. Distribuce CZ. Výrobce Raycop.