vybaveni-skladu-dilen.cz

Tyčový vysavač ETA 1231 90000 Supersonic

Kvalitní a levný kus Tyčový vysavač ETA 1231 90000 Supersonic od značky s tradicí a dobrou pověstí ETA jde nakoupit právě dnes v akci! Právě lze objednat jen za 2 999 Kč.
EAN: 8590393303465
Tyčový vysavač ETA 1231 90000 Supersonic
Ověřit dostupnost
Značka: ETA
2 999

Tyčový vysavač ETA 1231 90000 Supersonic. Vysávejte s lehkostí
Stále ještě věříte, že musí být výkonný vysavač robustní a hlasitý? Dovolte, abychom vás vyvedli z omylu. Tyčový a ruční vysavač 2 v 1 ETA Supersonic 1231 90000 vás překvapí svou vysokou účinností, přestože váží pouhých 2,2 kg (v módu ručního vysavače dokonce jen 1,7 kg). K pohodlné manipulaci navíc přispívá i ergonomická rukojeť spolu se spínačem nepřetržitého chodu, díky němuž nemusíte unavovat prsty nepřetržitým mačkáním.
Dvě úrovně sacího výkonu zajišťují vždy optimální nastavení. Pro silné nánosy nečistot je vám plně k dispozici i tlačítko pro okamžitý maximální výkon.Nenechte se omezovat
Tyčový vysavač ETA Supersonic 1231 90000 se během provozu obejde bez napájecího kabelu, a tak se s ním můžete vydat kamkoliv se vám zachce. V provozu ho udrží kvalitní Li-ion akumulátor (21,6 V), který mu dodává šťávu až na dlouhých 40 minut provozu na jedno nabití. Akumulátor se následně znovu plně nabije již za 4 hodiny. Lze jej také snadno vyjmout a vyměnit.
Další superschopnost tohoto vysavače tkví v jeho variabilitě. Sestavení všech komponentů a příslušenství je velmi snadné. Stejně jednoduše z něj uděláte ruční vysavač, který je díky bohatému příslušenství opravdu nenahraditelným pomocníkem.
Tažení za čistou domácností
Nad jeho výkonem prostě nepřestanete žasnout. Rotační turbokartáč doslova převálcuje nečistoty, na které vám posvítí praktické LED diody na hubici vysavače. Díky velkému úhlu sklonu se s ním navíc dostanete i pod vyvýšený nábytek.
O účinnou filtraci se postará kvalitní HEPA filtr. Prach a nečistoty následně putují do prachové nádobky o objemu 450 ml, která vás osvobodí od nákupu, výměny a vyhazování prachových sáčků.
Spolu s vysavačem obdržíte také štěrbinovou hubici pro vysávání těžko přístupných míst a polštářovou hubici de snímatelným kartáčkem pro úklid na místech, která potřebují šetrně zbavit prachu nebo pavučin.
Součástí balení je také plastový úchyt na zeď, díky němuž budete mít vysavač neustále po ruce, aniž by vám jakkoliv překážel.
Prodlužka záruky
Záruku na motor vysavače ETA Supersonic 1231 90000 vám zdarma prodloužíme na 3 roky – stačí vyplnit registrační formulář ZDE.
Tyčový vysavačProvedení 2v1 – funkce tyčového i ručního vysavačeVysoká účinnost vysávání2 úrovně sacího výkonu pro optimální nastaveníSnadno vyměnitelný Li-Ion akumulátor 21,6 VVýdrž akumulátoru až 40 minutKvalitní HEPA filtrDoba nabíjení 4 hodElegantní světelná signalizace provozu a nabíjeníPraktické LED diody pro osvětlení vysávané plochyObjem prachové nádoby 0,45 lErgonomická rukojeť pro pohodlnou obsluhuJednoduché ovládání a snadná údržbaDeklarovaná hladina akustického výkonu 79 dB(A) re 1pW
PříslušenstvíRotační turbokartáč s přímým pohonem a flexibilním kloubem – je určen speciálně pro vysáváníkoberců s nízkým vlasem, parket a tvrdých podlah (linolea, dlažby či plovoucích podlahy). Jeho kartáček je šetrný a při vysávání eliminuje riziko poškrábání podlahy.Kovová sací trubkaŠtěrbinová hubice – je vhodná pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (např. v žebrech radiátorů, za nábytkem atd.)Polštářová hubice s kartáčkem – šetrně vysaje měkké textilní povrchy, jako je čalounění či polštáře, s kartáčkem pak pomůže při vysávání těžkodostupných místAdaptér 100-240 V (AC) / 26 V (DC)Plastový úchyt na zeď. Distribuce CZ. Výrobce ETA.