vybaveni-skladu-dilen.cz

Tyčový vysavač ETA 7224 Fortis

Oblíbený a akční výrobek Tyčový vysavač ETA 7224 Fortis od známé společnosti ETA snadno seženete tady a teď právě ve výprodejové akci! Právě teď jen za 7 990 Kč.
EAN: 8590393303632
Tyčový vysavač ETA 7224 Fortis
Ověřit dostupnost
Značka: ETA
7 990

Tyčový vysavač ETA 7224 Fortis. Dlažba, vinyl i parketyPokud nejste příznivci koberců a doma preferujete spíše tvrdé podlahy, vysavač ETA Fortis si jednoduše zamilujete! Dokonale se postará o všechny druhy tvrdých podlah – dlažbu, vinylové podlahy i dřevěné parkety.
S tyčovým vysavačem ETA Fortis bude úklid jedna radost. V jednom kroku totiž dokáže podlahu vysát, vytřít i vysušit. Zároveň také pomocí UV světla podlahu účinně dezinfikuje a hubí až 99,9 % bakterií. Váš domov tak zůstane hygienicky čistý.Pohodlný úklid bez tahání kabelůS výkonným vysavačem ETA Fortis pohodlně uklidíte bez tahání zbytečných kabelů a kýblů. Jedním tahem podlahu vysajete i vytřete. Při vytírání se nebojte přidání čistících prostředků a dejte svým podlahám tu nejlepší péči. Vysavač se jednoduše postará i o rozlité tekutiny a rotační kartáč odstraní i usazené nečistoty. Účinná vodní filtrace navíc zamezuje úniku prachu a nečistot zpět do ovzduší.Silný sací výkon vysavače ETA Fortis zajišťuje výkonný 25,2V Li-Ion akumulátor a pyšní se výdrží až 45 minut. Úklid celé domácnosti tak zvládnete bez obav z předčasného vybití vysavače.Sací výkon můžete regulovat praktickým tlačítkem. Nižší výkon ECO využijete při klasickém úklidu, kdy upřednostňujete delší výdrž s úsporou energie. Pro náročnější úklidové výzvy přepněte na MAX a zatočte s nečistotami. Následné nabíjení vysavače trvá 4-6 hodin.Všechny funkce, čas provozu i stav baterie můžete sledovat na přehledném LED displeji. Úklid tak budete mít plně pod kontrolou.Jednoduché ovládání a snadná údržbaTěžkým a nepoddajným tyčovým vysavačům odzvonilo. Vysavač ETA Fortis má nízké těžiště pro opravdu snadnou ovladatelnost a díky praktickému otočnému kloubu se s ním snadno manipuluje. Vysavač ETA Fortis výborně drží stabilitu a stojí bez podpory. Během úklidu jej tak můžete klidně odložit i uprostřed pokoje. Máte uklizeno? Vysavač odložte do nabíjecí základny, kde můžete kromě vysavače skladovat i příslušenství.Úklid vám usnadní rotační kartáč z mikrovlákna, který slouží pro šetrnější úklid a je vhodný i pro choulostivější podlahy. Pro odstranění hrubších nebo zaschlých nečistot použijte spirálový rotační kartáč, který taktéž naleznete v balení.Cesta k čisté domácnosti vede přes čistý vysavač. Eta Fortis vám však jeho údržbu maximálně usnadní. Samočistící systém SELF-CLEAN stisknutím jednoho tlačítka důkladně vyčistí útroby vysavače, nádoby stačí opláchnout ve vodě.Prodlužka zárukyNa tento spotřebič vám ETA poskytuje prodlouženou záruku na 5 let na motor.

Vysavač a čistič tvrdých podlah 4 v 1

Vysává, hloubkově čistí vodou, suší a dezinfikuje v jednom kroku
Speciálně navržený pro údržbu všech druhů tvrdých podlah (dřevo, linoleum, vinyl, dlažba, parkety, plovoucí podlaha apod.)
Pohodlný úklid bez zbytečných kabelů
Vodní filtrace zamezuje úniku prachu a nečistot zpět do ovzduší
Rotační kartáč efektivně odstraňuje i usazené nečistoty
Vytírá i s použitím čistícího prostředku
Vysává i tekutiny
Silný motor
Vysoká účinnost vysávání
2 stupně výkonu
Výkonný Li-Ion akumulátor 25,2 V / 4900 mAh zaručuje silný sací výkon
Dlouhá doba provozu – až 45 min
Kvalitní HEPA filtr
Doba nabíjení 4-6 hod
Přehledný LCD displej
Světelná signalizace provozu a nabíjení s indikací vybitého akumulátoru
Objem nádržky na čistou vodu 0,68 l
Objem nádoby na nečistoty 0,45 l
UV lampa pro dezinfekci podlahy od virů a bakterií
Speciální samočistící funkce Self Clean
Vyjímatelný a snadno omyvatelný rotační kartáč
Ergonomická rukojeť s ovládacími prvky pro snadnou obsluhu
Jednoduché ovládání a snadná údržba
Snadná manipulace díky otočnému kloubu
Nízké těžiště pro SNADNOU OVLADATELNOST
Vysoká stabilita – lze postavit kamkoliv. Distribuce CZ. Výrobce ETA.