vybaveni-skladu-dilen.cz

Univerzální brčkový nástavec NS1 JOLLY

Ve slevě tento kus Univerzální brčkový nástavec NS1 JOLLY od populárního výrobce Jolly snadno seženete zrovna ve slevě! Nyní lze objednat jen za 219 Kč.
EAN: 8595102340304
Univerzální brčkový nástavec NS1 JOLLY
Ověřit dostupnost
Značka: Jolly
219

Univerzální brčkový nástavec NS1 JOLLY. Univerzální brčkový nástavec NS1 JOLLY na vysávání těsných prostor vhodný pro všechny druhy vysavačů s kruhovým průřezem trubek.Vysaje pouze drobné nečistoty a prach, které se vejdou do jednotlivých trubiček. Větší kusy se do brček nedostanou. Proto je hubice ideální pro vysávání drobných nečistot například z krabiček se šroubky, s nářadím, v šuplících s příbory a podobně. Přihrádky nemusíte vyklízet, vysajte je i plné…
Pro spojení dílu s brčky a redukce natočte brčkovou hubici tak, aby otvorem po obvodu směřovala ke štříbrnému tlačítku na redukci. Jen tak dojde k pevnému spojení.Přiložená redukce je uzpůsobena pro trubky o průměru 32 mm, použijete i na většinu vysavačů s průměrem trubek 35 mm (tady záleží na strmosti kónusu madla – v případě dlouhého konusu může dojít ke slabému uchycení hubice na madle)Rozměry:Délka hubice i s nástavcem 290 mmdélka samotných brček 175 mmvnitřní průměr brček 2 mmpočet brček 30. . .