vybaveni-skladu-dilen.cz

Vysavač popela Kärcher AD4 Premium 1.629-731

Tento oblíbený výrobek Vysavač popela Kärcher AD4 Premium 1.629-731 s osvědčenou značkou Kärcher snadno můžete sehnat tady a teď právě v akci. Nyní pořídíte jen za 4 490 Kč.
EAN: 16297310
Vysavač popela Kärcher AD4 Premium 1.629-731
Ověřit dostupnost
Značka: Kärcher
4 490

Vysavač popela Kärcher AD4 Premium 1.629-731. Ten to výkonný vysavač je určen pro úklid popela z krbu nebo grilu, ale díky příslušenství dokáže kvalitně vysát i nečistoty v dílně, garáži nebo okolo domu.
Díky silnému 600W motoru a kvalitnímu plochému skládanému filtru s kovovým předfiltrem doplněným poloautomatickým oklepem, dokáže tento vysavač vysávat s dlouhotrvajícím sacím výkonem. Pouhým stisknutím tlačítka dojde k ofouknutí filtrů, čímž se opětovně zvýší průtok vzduchu a sací výkon vysavače. 
Oproti menšímu sourozenci je tento vysavač osazen pro snažší manipulaci čtyřmi kolečky a pak dlouhou sací hadicí s dvoudílnou kovovou trubkou. Součáští vysavače je i podlahová hubice určená protvrdé povrhy.
Tak jako je snadný úklid, je i snadné čištění – stačí několikrát po sobě profouknout stlačením tlačítka profouknout filtr a nečistoty se sklepnou na dno nádoby. Pak už stačí jen vyprázdnit nádobu a pokračovat v úklidu.. Distribuce CZ. Výrobce Kärcher.