vybaveni-skladu-dilen.cz

Odvápňovací patrona pro parní čističe Kärcher SC 3 a SC 2

Oblíbený produkt Odvápňovací patrona pro parní čističe Kärcher SC 3 a SC 2 od značky s tradicí a dobrou pověstí Kärcher pohodlně dostanete tady teď právě za parádní cenu! Za bezkonkureční cenu 429 Kč.
EAN: 28630180
Odvápňovací patrona pro parní čističe Kärcher SC 3 a SC 2
Ověřit dostupnost
Značka: Kärcher
429

Odvápňovací patrona pro parní čističe Kärcher SC 3 a SC 2. Hledáte originální odvápňovací patronu pro parní čističe Kärcher řady SC 3 nebo SC 2 Upright EasyFix? Máme pro vás řešení – patrona Kärcher 2.863-018.0

Možnosti náhradyTato patrona je originálním dílem výrobce Kärcher a v tuto chvíli je jedinou odvápňovací vložkou, kterou Vám můžeme nabídnout.
Konstrukce a funkce
Patrona se skládá z plastového válcového obalu naplněného granulátem změkčující vodu napuštěnou do parního čističe.  Díky této patroně budete mít vodu ve svém čističi odvápněnou, uchráníte jej před poničením a zajistíte si jeho dlouhou životnost.
Technické parametry
Rozměry obalu (D x Š x V) (mm) 55 x 55 x 162Výhody:

Originální díl
Kompatibilní s parními čističi Kärcher SC3 a SC 2 Upright EasyFix
Jednoduchá instalace
Zajišťuje odvápnění napuštěné vody
Udržuje čistič dlouhodobě ve skvělé kondici

Časté otázky
1. Je tato sada patrona kompatibilní s čističi Kärcher SC 3 a SC 2?Ano, tato patrona je určtena pro všechny čističe Kärcher řady SC3 a SC 2 Upright EasyFix■ SC 3 Upright EasyFix■ SC 2 Upright EasyFix■ SC 3 EasyFix■ SC 3 EasyFix Premium■ SC 3 Deluxe EasyFix■ SC 3 Deluxe EasyFix Premium
2. Jaké jsou rozměry patrony?Rozměr obalu patrony jsou 16,2 cm výška a 5,5 cm průměr
3. Jaké výhody má toto originální řešení?Je s čističemi Kärcher plně kompatibilní a zajistí Vám dlouhou životnost Vašeho pomocníka
4. Jak dlouho vydrží tyto filtry?Dobu účinnosti kartuše signalizuje automatická kontrolka na displeji čističe. Jakmile začne blikat, stačí ji jednoduše vyměnit za novou, stisknout resetovací tlačíko a máte hotovo.
5. Může tato patrona poškodit můj čistič?Ne, tato patrona je vyrobena s ohledem na bezproblémovou kompatibilitu a bezpečnost. Můžete ji používat se stoprocentním klidem.. . .