vybaveni-skladu-dilen.cz

Sada příslušenství pro auto i domácnost KIT09C

Výjimečný produkt Sada příslušenství pro auto i domácnost KIT09C s pečetí kvality od značky Electrolux máte možnost sehnat zde za výprodejovou cenu. Výhodně za 895 Kč.
EAN: 9009233496
Sada příslušenství pro auto i domácnost KIT09C

Sada příslušenství pro auto i domácnost KIT09C. Originální sada příslušenství pro úklid auta i domácnosti Electrolux KIT09C.Sada obsahuje:

Dlouhá ohebná štěrbinová hubice: S touto štěrbinovou hubicí se dostanete do každého rohu a úzkého prostoru. Za lednici, gauč nebo třeba mezi autosedačky.

Flexibilní prachovka + 1 obal navíc: Nadýchaná jemná prachovka, která nevíří prach a umožňuje jeho okamžité vysátí. Uvnitř prachovky je pružina, která umožňuje její ohýbání, a tak se dostanete i do zahnutých zákoutí. Prachovku pokrývá jemný potah s vlasem, který můžete po dokončení úklidu sejmout a vložit do pračky. Než Vám uschne, použijete další potah, který je součástí balení. Prachovka je vhodná i na vysávání prachu z televize či monitoru počítače, listů rostlin, zároveň Vám neumožňuje nasátí drobných předmětů a tak zvládne vyčistit i štěrkovnice, hračky nebo třeba Lego.

Nástavec pro vysávání chlupů Trinity: S pomocí gumových pruhů ze spodní strany hubice se Vám budou krásně sbírat chlupy a vlasy vašeho domácího mazlíčka. Gumové pruhy jsou navíc v šikmém směru, což zvyšuje efektivitu úklidu. 

Redukce z průměru 32 na 35mm
Plastový průhledný úložný box. . .