vybaveni-skladu-dilen.cz

UNI permanentní sáček pro průmyslové vysavače

Zcela unikátní produkt UNI permanentní sáček pro průmyslové vysavače od známé společnosti Provysavače dostanete právě teď v naší nabídce extra výhodně! Ceny od 399 Kč.
EAN: 5903754483349
UNI permanentní sáček pro průmyslové vysavače

UNI permanentní sáček pro průmyslové vysavače. Alternativní univerzální permanentní sáček pro opakované používání s objemem 30 litrů s nastavitelným kovovým kroužkem pro velké hrncové vysavače na těžší zátěž. Vyroben z polyesteru.
Díky speciálně uzpůsobenému vstupu sáčku jej nasadíte a zajistíte na vstupních trubkách o průměru do 73 mm. Sáček zajistíte proti sesunutí z trubky stahovací šňůrkou navlečenou v ústí sáčku a následně zajišťovacím kovovým kroužkem (Sk páska). Po naplnění sáčku ho vyjmete z nádoby, a po otevření zipu ve spodní části ho vyprázdníte. Po vyprázdnění a uzavření ho můžete znovu opakovaně použít.Permanentní sáček je opakovatelně použitelný.

Materiál vyroben ze 100% polyesteru o gramáži 485 – 525 g/m2
Objem 30 litrů
Rozsah nastavení kroužku 0 až 73 mm

Vhodný pro vysavače:KÄRCHER, MAKITA, BOSCH, METABO, HILTI, DEWALT, FLEX, NUMATIC, GRAPHITE, NITEO TOOLS, FESTOOL, PARKSIDE, STARMIX, MACALLISTER, STANLEY, NILFISK. Počet ks v balení méně než 4 ks. Materiál textilní.