vybaveni-skladu-dilen.cz

Tyčový a ruční vysavač Dyson Gen5Detect

Velmi žádaný produkt Tyčový a ruční vysavač Dyson Gen5Detect od našeho výrobce Dyson jde získat teď trvale výhodně. Nyní za akční cenu 21 690 Kč.
EAN: 5025155081716
Tyčový a ruční vysavač Dyson Gen5Detect
Ověřit dostupnost
Značka: Dyson
21 690

Tyčový a ruční vysavač Dyson Gen5Detect. Náš nejvýkonnější akumulátorový vysavač¹. S filtrací HEPA²Dosud nejdelší doba chodu akumulátorového vysavače Dyson zajišťuje až 70 minut úklidu celé domácnosti.3
Dosud nejpokročilejší technologie vysávání DysonUnikátní technologie ve spotřebiči o hmotnosti 3,5 kg. Pokročilý sací výkon¹ a pokročilá filtrace HEPA² s detekcí prachu a vědeckým důkazem na obrazovce.7

Zachytává mikroskopické částice²
Viry – Výstupní filtr zachytává čístice  již od velikosti 0,1 mikronu(μm)², včetně virů.¹Pyl – Předmotorový filtr zachytává částice již od velikosti 0,5 mikronu (μm), včetně pylu.Roztoči – Sestava cyklonů zachytává částice o velikosti pouhých 10 mikronů (μm), včetně roztočů.Vlasy, zvířecí chlupy a blechy – Kovová mřížka zachytává částice jako je cukr a blechy, o velikosti 300 mikronů (μm). Zatímco ve sběrné nádobě jsou z proudu vzduchu odstraňovány větší částice a vlasy – o velikosti 500 mikronů (μm).

Odhalí 2krát více neviditelného prachu4
Naše nejnovější podlahová hubice Fluffy Optic™ osvětluje mikroskopický prach a nečistoty, které na tvrdých podlahách běžně nevidíte.Jasnější osvětlení dosahuje do vzdálenosti 300 mm – takže vám nic neunikne.4

Naše nejnovější LCD obrazovka zobrazuje, kdy je podlaha čistá.7
Piezoelektrický senzor počítá částice a určuje jejich velikost – automaticky zvyšuje výkon tam, kde detekuje více prachu.6.​Na LCD obrazovce se zobrazuje zbývající doba chodu a vědecký důkaz o hygienicky čisté podlaze7 pro plnou kontrolu nad úklidem.Zobrazuje velikost částicNa displeji LCD je kategorizována velikost částic
Počítá během vysáváníBarevné sloupce označují vysoké (modrá), střední (bílá) nebo nízké (zelená) množství prachu. Ukáže vám, kde je potřeba provést úklid.⁶ 
Ukáže vám, kdy je podlaha čistáZobrazí přehled toho, co bylo vysáto, pro vědecký důkaz hloubkového čištění.⁶

Doba chodu až 70 minut.3
Vysavač Dyson Gen5detect™ s dosud nejdelší dobou chodu3pro důkladný úklid celé domácnosti. Je dostatečně univerzální pro těžko přístupná místa pod pohovkou, pod schodištěm i vysoko na policích.

Vysoká energetická hustota, neklesající výkon
Vylepšená 10článková lithium-iontová baterie zajišťuje dlouhotrvající a výkonné sání. Vysavač Dyson Gen5detect™ váží 3,5 kg a jeho baterie má o dva články více než vysavače Dyson V15 Detect™, aby mohl pracovat při vyšším napětí a vytvářet větší výkon.

Během několika sekund se přemění na nejvýkonnější ruční vysavač¹
Neztrácejte čas přeměnou na ruční vysavač. Trubice vysavače Dyson Gen5detectTM jediným kliknutím odpojí a uvolní vestavěnou štěrbinovou hubici pro pohotový úklid nečistot.

Podlahová hubice Digital Motorbar™
Inteligentně přizpůsobuje sací výkon různým povrchům.5 Integrované zuby odstraňují namotané vlasy a zvířecí chlupy z rotačního kartáče během vysávání.

Hubice s kónickým kartáčem
Odstraňuje zvířecí chlupy z pelíšků, autosedaček a schodů. Rychle.

Kombinovaná hubice
Dvě hubice v jedné – s úzkou štěrbinou a s kartáčem pro rychlé přepínání mezi vysáváním a utíráním prachu.

Ovládání výkonu jedním tlačítkem
Spuštění stisknutím tlačítka, bez nutnosti držet spoušť.
Přepracované uchopení pro větší pohodlí
Vytvarovaná rukojeť s novým designem pomáhá přizpůsobit úchop pro pohodlnější vysávání.

Bez poklesu sacího výkonu
S technologií Radial Root Cyclone. 14 do kruhu uspořádaných cyklonů vytváří odstředivé síly až 100 000 G, které z proudu nasávaného vzduchu separují prach a nečistoty. Udržení maximálního sacího výkonu.

Bezdotykové vysypávání sběrné nádoby
Hygienický mechanismus uvolní nečistoty a prach hluboko do koše, a to jediným úkonem.

Vyměnitelné baterie
Výměnou baterií prodloužíte dobu chodu vašeho vysavače.

Trubice s vestavěnou štěrbinovou hubicí
Rozložením trubky získáte úzkou hubici s kartáčkem na konci pro úklid malých ploch
Úchyt na stěnu
Vysavač Dyson Gen5detect™ se vloží do nabíjecího úchytu na stěně, aby byl připraven na další úklid.

Omyvatelné díly
Filtr a měkký rotační kartáč Fluffy™ lze mýt, sběrnou nádobu a hubici lze otřít k odstranění nahromaděného prachu a k optimalizaci výkon vysavače Dyson.

Obsah balení

Dyson Gen5Detect™ Absolute
Podlahová hubice Digital Motorbar™
Podlahová hubice Fluffy Optic™
Hubice s kónickým kartáčem
Trubice s vestavěnou štěrbinovou hubicí
Kombinovaná hubice
Nabíječka
Úchyt na stěnu

Specifikace

Hmotnost 3,5 kg
Objem sberné nádoby 0,77 l
Doba nabíjení 4,5 hod
Cyklónová technologie – 14 cyklon
Filtrační systém – HEPA systém2 celého spotřebiče
Doba chodu – až 70 minut3
Sací výkon (zvýšený režim) – 280 AW1
Výška 1276 mm
Hloubka 276 mm
šířka 250 mm

1. Sací výkon testován dle norem IEC62885-4 CL5.8 a CL5.9, na flexibilním vstupu, s plnou sběrnou nádobou, ve zvýšeném režimu, v laboratořích nezávislé třetí strany společnosti SGS-IBR Laboratories v USA v roce 2022.2. Filtrace testována podle normy ASTM F3150 ve zvýšeném režimu nezávislou třetí stranou laboratořemi SGS IBR v USA v roce 2022. Účinnost filtrace je měřena porovnáním počtu standardizovaných prachových částic při vstupu oproti počtu částic na výstupu. Míra zachycení se může lišit v závislosti na aktuálním prostředí a použitém režimu.3. Při použití v Eko režimu na tvrdé podlaze. Skutečná doba chodu se může lišit v závislosti na režimu výkonu, typu podlahy a/nebo použitých hubicích.4. V porovnání s původní hubicí Dyson Laser Slim Fluffy™. Účinnost ovlivňují světelné podmínky okolního prostředí, typ nečistot a vysávaný povrch.5. Technologie dynamického snímání zatížení (Dynamic Load Sensor) je k dispozici pouze v režimu Auto s motorovou podlahovou hubicí Digital Motorbar™.6. Nejvyšší přesnosti bude dosaženo v režimu Auto. Funkce automatického přizpůsobení sacího výkonu je k dispozici pouze v režimu Auto. Testováno na základě průměrného domácího využití, podle údajů z interního testování společností Dyson.7. Množství a velikosti nečistot zobrazených na obrazovce se mění v závislosti na použití. Zobrazené příklady se mohou vyskytovat v rámci jednoho nebo více rozsahů velikostí. K automatickému přizpůsobení sacího výkonu dochází pouze v režimu Auto.8. V porovnání s modelem Dyson V15 Detect™. Distribuce CZ. Výrobce / dovozce Dyson.